Wpis z mikrobloga

Audi rs3 to guano ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W weekend na szkoleniu sportowej jazdy na jastrzębiu był gość w poliftowym rs3. Nawet szybko ogarniał, ale sobie nie radził w ćwiczeniach na płycie. Okazało się że w trybie driftu (torque czy jak on tam się nazywa) nawet rajdowiec nie dał rady ze zrobieniem poprawnego slajdu. Na beczce to juz w ogóle wyszło, że audi kompletnie nie daje sobie rady.

Gość był tak zniesmaczony (a ja razem z nim), że powiedział, że ten samochód nie nadaje się na żadne próby wygłupów na drodze bo jest nie do opanowania. Ja nie wiem skąd te zachwyty testerów. Wygląda na to że tylko jak jest sucho i jest duży opór na przedniej osi to komputer poprawnie zapina tylny napęd. Jak jest mokro to przód po prostu ciągnie i jest audi steer.

Ergo, rs3 to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Poliftowe s3 jest niewiele wolniejsze, lepsze jako daily, a w zakręcie ma taką samą charakterystykę - czyli napęd jest efektywny. Dopłacanie za większy silnik z dużą turbodziurą, tryb drift, który nie działa i większe hamulce (jedyne co ma sens) jest IMO bez sensu

#samochody #motoryzacja #audi
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Luko: Czyli miałem rację. Jesteś kolejny dzbanem, który nie ma za grosz rozumu i ma żal o to, że mu obiektywnie oceniłem auto które sobie wymarzył i na które nigdy cię nie będzie stać

Nara biedaku xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Luko: Pomyślałem, że jeszcze cię bardziej pomęczę skoro tak prymitywnie się zachowujesz.

Patrz gdzie twoje rs3 się znajduje na torze, który nie premiuje mocnych aut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cwlmod - @Luko: Pomyślałem, że jeszcze cię bardziej pomęczę skoro tak prymitywnie się...

źródło: IMG_0064 (1)

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Luko: Pokazałem ci jak twoje gównomarzenie zostało przeze mnie objechane z ponad 6 sekundowym zapasem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz umieraj z zazdrości biedaku xD
  • Odpowiedz