Wpis z mikrobloga

Kobiety są brudniejsze,śmierdzą bardziej w porównaniu od facetów:

-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje zapalenie a więc ropa śmierdząca
-maja kolczyki a więc kolejny otwór w którym może się zgromadzić brud który ciężej wymyć, a więc śmierdzi
-budowa pochwy ma więcej zakamarków w porównaniu do penisa a więc więcej potu brudu się zmieści i śmierdzi, zresztą kto nie słyszał o zapachu ryby z pochwy
-noszą długie paznokcie statystycznie dłuższe od facetów, a to przecież martwy naskórek
-te z większymi cyckami pod cyckami w ciepłe dni skóra się im tam przegrzewa i się poci, a więc śmierdzi
-zadają się częściej z murzynami i beżowymi a więc....( ͡° ʖ̯ ͡°)
-dużo się perfumują (co ukrywają?)a więc śmierdzą przed
-podczas porodu wypluwają z siebie śmierdzące łożysko i śmierdzące wody
-baby dłużej żyją statystycznie a chyba każdy się przejechał autobusem miejskim lub był w kościele wśród starych bab i poczuł jak śmierdzą

Pewnie jeszcze wiele przykładów pominąłem, na dziś starczy...

#takaprawda #przemyslenia #oswiadczenie #logika #zwiazki #uk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #s--s #starosc #polska #zalesie #medycyna #emigracja #patologiazewsi #patologiazmiasta
-
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon i tak i nie. Trzeba dbać o higienę i płeć nie ma tu różnicy. Kobiety mają nieregularny... Nie wiem jak to polsku napisać. No mają cykl hormonalny zależny od owulacji. U mężczyzn poziom hormonów jest natomiast dość stabilny i regularny. No i tutaj dochodzimy do tego, że faceci więcej się pocą (śmierdzą) chociaż kobiety mają większe predyspozycje do wydzielania nie komfortowego zapachu. Wszak higiena to podstawa i życie pokazuje, że
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko: akurat do potu to się najmniej przyczepiłem bo zakładam że każdy raz dziennie minimum bierze prysznic a w lato może częściej.

Odnieś się do pozostałych przyczyn smrodu, bo tu Kobiety górują nad facetami
  • Odpowiedz
@adamsowaanon potencjał mają większy. Tutaj przyznaje rację. Jednak brak higieny u płci przeciwnej (mężczyzn) jest bardziej i szybciej odczuwalny. Nie ma tutaj większego "śmierdziela" ;)

Nie dbasz o higienę to niezależnie od płci śmierdzisz. Albo masz większy potencjał do tego, albo szybciej twoje ciało wydziela nieprzyjemne dla innych zapachy.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon makijaż to nie torba foliowa by blokować skórę od powietrza. Każdemu pot leci z porów skóry i każdemu naskórek obumiera. Kobiety ten naskórek obumarty ogarniają pielęgnacja a faceci w większości nigdy.
Co do wstrzykiwania sobie czegoś to coraz więcej mężczyzn też używa botoksu czy kwasu hialuronowego do wypełniania czegoś na twarzy.
Dla mnie w mężczyznach to jest obrzydliwe że Ci często grzybica zarażają bo sami ją przechodzą bezobjawowo z racji
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: ale smord, pot i wszelakie wydzielny sa jak najubardziej ok i naturlane, powinnismy wszyscy zbllizyc sie do natury i po prostu bardziej smierdziec, po calkim szybkim czasie przestaloby to nam przeszkadzac. Przez wiekszosc czasu czlowiek na tej planecie po prostus smierdzial.
  • Odpowiedz
Wiem że bajt ale dodaj jeszcze do listy używanie tej samej bielizny przez cały okres i wiara w to że nawilżane chusteczki to wystarczajacy poziom higieny a prysznic raz na trzy dni to aż za dużo
  • Odpowiedz