Aktywne Wpisy
xmajami +154
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
nad__czlowiek +34
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Kurde, życie prawie z piątką z przodu nie jest takie złe.
Zawsze w sumie miałem powodzenie u kobiet i nie powiem, trochę ich spotkałem. Ale tak po 40, jakoś mi odeszła chęć seksu dla seksu. Stwierdziłem że będę wierny mojej partnerce od 20 lat. No i przez 8 lat byłem wierny postanowieniu.
Aż do momentu, kiedy po wielu latach wróciłem na moment do Polski. Tak poznałem moją polską kochankę. Widujemy się rzadko, jakieś 2,3 razy do roku. Ale bardzo intensywnie.
No i ostatnio pojawiła się druga kochanka, w miejscu mojego zamieszkania. Żeby nie było, to ona poderwała mnie. Też jest fajnie.
Tak więc można mieć prawie pięć dych na karku i pukać trzy laski.
#romanse #s--s #przygody #40+
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jeżeli to nie bait, to jest mi Ciebie po ludzku szkoda.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰