Dawno nie porzucałem żadnego serialu bo jednak staram się dokańczać co zacząłem, ale tutaj już nie dałem rady. Dla mnie ogromnym minusem są odcinki godzinne. Dodatkowo jak pomysł i początek były naprawdę fajne tak, seria stała się przewidywalna (a drugi proces jest kompletnie bez sensu. Mogli z tego zrobić osobny sezon a nie tak przeciągać). Na plus oprawa muzyczna i aktorzy (Go Youn-jung 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ). Dodatkowo popełniłem ten błąd, że oglądałem drame o koreańskim prawie z angielskimi napisami... No czasami ciężko było mi zrozumieć co się dzieje XD A no i praca kamery jest jakaś dziwna. Tak jakbym oglądał sceny z bollywood albo kręcone przez studenta. Jeśli odcinki byłyby krótsze to raczej bym skończył, ale tak to niestety. #seriale #kdrama
Na plus oprawa muzyczna i aktorzy (Go Youn-jung 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ). Dodatkowo popełniłem ten błąd, że oglądałem drame o koreańskim prawie z angielskimi napisami... No czasami ciężko było mi zrozumieć co się dzieje XD
A no i praca kamery jest jakaś dziwna. Tak jakbym oglądał sceny z bollywood albo kręcone przez studenta.
Jeśli odcinki byłyby krótsze to raczej bym skończył, ale tak to niestety.
#seriale #kdrama
źródło: 7987787_1.3
Pobierz@tomeczek: Akurat koreański system prawny jest bardzo podobny do amerykańskiego.
Lo-seu-kul 2021
Komentarz usunięty przez autora