Aktywne Wpisy
Caracas +170
Zauważyłem ciekawe zjawisko społeczne.
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
WielkiNos +367
Ochroniarz nagrał film jak przyłapuje faceta na kradzieży czekolad. Ludzie usprawiedliwiają kradzież i wyśmiewają ochroniarza.
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
Na tamtym odcinku linii maksymalna dopuszczalna prędkość pociągów wynosi 160km/h
#kolej #bekaztransa #polskiedrogi #pociagi #pociagiboners #stopcham
Choć może dzięki niemu więcej osób zrozumie ze te rogatki należy w takiej sytuacji przejeżdżać, bo do tego są zaprojektowane. PKP tez powinna zrobić jakaś akcję informacyjną
@mvmxks: Dokładnie, takie sytuacje jak ta, gdzie nie ma ofiar śmiertelnych są dość pozytywne w skutkach przez kampanię informacyjną jaka im towarzyszy.
@Pesa_elf: