Mirki jak tam wyglądają spadki z tego co śledzicie? Mi właśnie deweloper podesłał ofertę za 7k/metr w Gdańsku (co prawda zadupie przy Borkowie, ale i tak wcześniej to było, że bez dychy nie podchodź( ͡°͜ʖ͡°)
Widzieliście może podobne oferty w #trojmiasto #gdansk ? Przyznam, że już powoli robi się zachęcająco, ale jeszcze poczekam do ostatecznego u------a kredytu 0% i może spadnie do tych 5-6k za metr xD
@pete111: tez sie tak cieszyłem. Po czym przy kontakcie telefonicznym deweloper zaznaczył, że to lokal usługowy, w którym smiało da się mieszkać, jednak wiąże się to z pewnymi ograniczeniami ( ͡°͜ʖ͡°)
@onomatopejusz: myślę, że jest mała różnica między 110km od Płocka do Warszawy, a między 6km od Łostowic do centrum Gdańska xD a jako biedak rozpatruję taką opcję, bo na dzielnice w centrum nie mam co liczyć :)
@pete111: jezeli pracujesz zdalnie to mozna rozwazac, a jak nie, to no coz, w Trójmiescie jedyna rozsądną opcją do zamieszkania (z dogodnym dojazdem) są dobrze skomunikowane dzielnice blisko skmki/tramwaju.
Rozumiem brak prądu przez 1-2h , ale gdzie my żyjemy, że na 6h prądu ma nie ma być. Ludzie pracują..... Nie moga planować takich rzeczy w nocy, gdzie ludzie śpią ?
Widzieliście może podobne oferty w #trojmiasto #gdansk ? Przyznam, że już powoli robi się zachęcająco, ale jeszcze poczekam do ostatecznego u------a kredytu 0% i może spadnie do tych 5-6k za metr xD
#nieruchomosci
źródło: cena
PobierzXDD
To tak jakby ktoś pisał że mieszkanie kupi po taniości w Warszawie, ale co prawda w Płocku xD
Witamy oburzonego mieszkańca.
Jak się mieszka w gdańsku 10km od jego granicy, za mało dumnie brzmi aż się zesrales? ( ͡º ͜ʖ͡º)