Wpis z mikrobloga

Mirki jak tam wyglądają spadki z tego co śledzicie? Mi właśnie deweloper podesłał ofertę za 7k/metr w Gdańsku (co prawda zadupie przy Borkowie, ale i tak wcześniej to było, że bez dychy nie podchodź( ͡° ͜ʖ ͡°)

Widzieliście może podobne oferty w #trojmiasto #gdansk ? Przyznam, że już powoli robi się zachęcająco, ale jeszcze poczekam do ostatecznego u------a kredytu 0% i może spadnie do tych 5-6k za metr xD

#nieruchomosci
pete111 - Mirki jak tam wyglądają spadki z tego co śledzicie? Mi właśnie deweloper po...

źródło: cena

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pete111: tez sie tak cieszyłem. Po czym przy kontakcie telefonicznym deweloper zaznaczył, że to lokal usługowy, w którym smiało da się mieszkać, jednak wiąże się to z pewnymi ograniczeniami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 25
@onomatopejusz: myślę, że jest mała różnica między 110km od Płocka do Warszawy, a między 6km od Łostowic do centrum Gdańska xD a jako biedak rozpatruję taką opcję, bo na dzielnice w centrum nie mam co liczyć :)
  • Odpowiedz
@pete111: jezeli pracujesz zdalnie to mozna rozwazac, a jak nie, to no coz, w Trójmiescie jedyna rozsądną opcją do zamieszkania (z dogodnym dojazdem) są dobrze skomunikowane dzielnice blisko skmki/tramwaju.
  • Odpowiedz
  • 0
@pete111 Podasz nazwe deva? Nawet priv. Mieszkania nie ukradne bo celuje w cos przy SKM, ale moze ma inne inwestycje? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@pete111 tylko dzielnice przy SKM. Inaczej skazujesz się na siedzenie w chacie bez opcji na jakiekolwiek towarzysko-rozrywkowe wypady.
  • Odpowiedz