Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do #miernotydrogowe, które tak pyskują we wpisie o wypadkach drogowych. To że wielu z was nie zna przepisów i obowiązków kierującego to już udowodniliście dobitnie w tamtym temacie.

Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której widać jak byk, że wjedziecie na skrzyżowanie na czerwonym (bo długo świeci się już żółte), do tego widzicie pojazd wjeżdżający na skrzyżowanie xD

Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:

Dzbanie jedziesz przed siebie i nie ważne czy pojazd zbliża sie do skrzyzowania czy nie XD

W waszych główkach to pewnie takie myśli nawet się nie pojawiły tylko recytujecie jakieś słowa o zachowaniu ostrożności, których znaczenia nie rozumiecie. Poniżej wklejam znane zdjęcie i spróbujcie teraz wyjaśnić, jak kierowca miał uniknąć tego wypadku XD

Ehh amatorzy

#motoryzacja #samochody #wypadek #polskiedrogi
B.....n - Mam pytanie do #miernotydrogowe, które tak pyskują we wpisie o wypadkach dr...

źródło: cwelmod XD

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BialyMurzynZChin: AHAHAHHA kojarzę tego brainleta, nie wiedziałem że jest taki sławny. Kilka dni temu wspomniałem, że jak stoisz na drodze to warto patrzeć w lusterko wsteczne bo może ci ktoś w dupę wjechać to wykłócał się że to nie ma sensu xD Jego jedyny argument to "fantazjujesz".
Nikt kto myśli nie z--------a bezrefleksyjnie przez skrzyżowanie nawet jak ma zielone. Patrzy się w bok co robią inni. Wielu zderzeń można uniknąć
  • Odpowiedz
@Hellicon: No ta #miernotadrogowa @cwlmod jest po prostu komiczna, tyle razy co on rozbił auto jest po prostu śmieszne, niestety dalej jeździ i sprawia zagrożenie dla normalnych ludzi, np. kilka dni temu się chwalił jak to na łysych letnich oponach wyprzedzał ludzi na oblodzonej drodze, ostatnio szukał przyczepianych tablic na magnes pewnie się chcę w drugiego majtczaka pobawić.
  • Odpowiedz