Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +633
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw

źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz
curiousboi +346
Maluję zuka wałkiem i Śnieżka do metalu, k---a jak z fabryki xD #samochody #fso #zawszegratem #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam problemy zdrowotne z wątrobą (marskość, nie przepadam za alkoholem), podwyższone glicerydy, cholesterol całkowity - w tym dobry i zły, jak również niedoczynność tarczycy. Do tego zaburzenia odżywiania przez diety. Chyba i spowolniony metabolizm. Dodatkowo, lekka depresja tym wszystkim. Też przez samotność. Sylwetka skinny fat. Badania słabe, co jest zadziwiające jak na młodego faceta, bo wcale nie siedzę, tylko przed tv z chipsami i piwem każdego dnia
Czy jest tu taki jakiś fachowiec - trener personalny/dietetyk/psychodietetyk w przystępnej cenie od beznadziejnych przypadków, który by pomógł po za lekarzem z naprawą zdrowia, psychiki i sylwetki lub macie kogoś dobrego do polecenia?
#zdrowie #medycyna #mikrokoksy #silownia #dieta #przegryw #rozowewepaski #niebieskiepaski #depresja #psychologia #choroby #zaburzeniaodzywiania #odchudzanie #masa #przemyslenia #oswiadczenie #zalesie #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Niedoczynność tarczycy wywołana przez źle zbilansowane i prowadzone diety pewnie miałeś predyspozycje. W dalszej kolejności przyczyniła się do rozwoju pozostałych problemów fizycznych i psychicznych. Dziwne jest to, że mając niedoczynność nie jesteś leczony.
Co jest odwrotnie? Jakie predyspozycje? Z ruchem nigdy problemu nie miałem, jak już z dietą. Ostatnio niedoczynność została wykryta w badaniach. Też, że mam marskość wątroby. A
Oczywiście to wszystko nie dzieje się samo trzeba sobie mocno pomagać. Ogarnij wyrównanie poziomów hormonów tarczycy. A potem resztę będzie łatwiej naprawić.
Wjedź na stronę siłowni w twojej okolicy i zobacz cenniki treningów personalnych. Mniej więcej 100-120 zł/ trening to dobra cena.
Powinieneś mieć 2-3 treningi z trenerem personalnym w tygodniu / przez co najmniej 3-4 miesiące. Później zobaczysz, ze sam się wkręcisz.
Druga kwestia to dieta, jeśli wiesz, że nie jesteś w stanie jej