Aktywne Wpisy

zielonzielon +266
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów

Njal +93
Miałem nie do końca wyrobione zdanie o #kanalzero, ale po dzisiejszym wywiadzie, który jest jednym wielkim lizaniem dupska Stanowskiego Memcenowi, już nie mam absolutnie żadnych wątpliwości.

źródło: 481175915_1225382885620224_3778588197536155011_n
Pobierz
źródło: temp_file580617284179880413
PobierzK---a ułożyli se pola w jodełke, modnisie p--------e
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file2641725484964489386
PobierzW każdej wsi na południu. Każde pole podzielone na 7 dzieci po 5 wnucząt.
XDDDDDDDDD aż mi sie przypomniało uczestniczenie w rozgraniczeniu jak geodeta przyszedł, stoją 2 rodziny po obu stronach miedzy, wiecie z 7 pokoleń po obu stronach, pełnomocnicy geodeci, połowa interesantów n------a, druga połowa chowa jakieś lagi pod pazuchami, geodeta kończy pomiar i wzywający po wstępnym protokole:
PANIE K----A JAKIE PIŃĆ METRY WKOPANE W DZIAŁKE SOMSIADA PANIE K---A JA TU PŁACEM PANIE WYPEIRDALEJ PAN Z TYMU SKUPKAMI PANIE C--J JESTEŚ NIE
@eltanol3000 historia jak z Lubelszczyzny hehe, co drugi były drwal, połowa wsi pokłócona o pole z sąsiadem. Piekiełko xD
@PortowySzczur: nie inaczej.
jeszcze zajebiste są 'akty notarialne' pisane w cyrylicy, albo sprzedaż działki na morde ew. na kartke zeszytu, jakieś uwłaszczenia po flaszcze z wójtem czy 'panie bo dziadziuś powidzioł że za kapliczkom to bedzie staśka, a to koło lasku to sprzedać madejom, a tam koło torów to tadzika było ale bolko obrabioł'