Wpis z mikrobloga

Widziałem filmik w internecie na, którym Sophie Rain mówi, że zarabia 4 mln $ miesięcznie na OF. I tu zastanawia mnie: ona kręci filmy p*rno? Bo wszędzie w internecie widziałem jej jakieś tiktoki na których tańczy jakieś schematyczne tańce. Ewentualnie zdjęcia z instagrama w samym bikini i tyle. Próbowałem znaleźć takie filmy z jej udziałem, ale nigdy nie znalazłem. To jak to, tylko o głupie tiktoki z ładną dziewczyną chodzi i takie zainteresowanie ludzi i ogromne zarobki??
Widziałem również filmik z rzekomo jej rodzicami jak sami tiktoka nagrywali. I innego na którym tańczy z bratem chyba. Także relacje z rodziną ma chyba dobre..

#d------i #tiktok #sophie #instagram #dupeczkizinstagrama #niebieskiepaski
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siemanko0: Poszukaj w necie of leaks czy coś. Jak taka popularna onlyfansiara to na pewno coś będzie. Zresztą ja zakładam, że ma tam materiały soft, czyli wypnie dupala w majtach, obcisłe cosplaye wystawi język albo poliże dildosa.
  • Odpowiedz
@siemanko0: Nie kręci p---o z tego co kojarzę, nawet na OF, jedynie full n--e content. Plus nie musi tak naprawdę tego robić skoro dobrze sobie radzi z soft erotyką tak naprawdę.
  • Odpowiedz
@siemanko0: Nie odbierz mnie źle wystalkowałem trochę info dla CB ma na imię Sophe Rain ma siostrę Sierra Rain ma 20 lat jej siostra ma też 20 lat urodziła się we wrześniu 2004 roku a jej siostra 11 grudnia 2003 roku urodziła się w Miami,FL a jej siostra Ameryce nie mogłem nnaleść dokładnie gdzie nagrywa tylko nud#sy bez por#o
  • Odpowiedz