Wpis z mikrobloga

Jakieś porady na start dla osoby, która zaczyna grać w Cyberpunk 2077?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kluha666: tak jak kolega wyżej pisał - jak dopuścisz do śmierci jackiego to tracisz tak z 33% contentu gry, jest mnóstwo side questów z nim i ma duży wpływ na główną historię - dodatkowo jest mega fajną postacią i poprostu dobrze mieć go w gierce.
  • Odpowiedz
@kluha666 @pyszniarz Ja potwierdzam. Mi za pierwszym przejściem gry Jackie umarł, myślałem e tak musi być, dopiero potem przy drugim podejściu zorientowałem się, ze odpowiednie wybory zachowują go przy życiu.
  • Odpowiedz
@kluha666: w ogóle w Phantom liberty dochodzi masa questów z nim i chyba najlepsze możliwe zakończenie (no o ile wam nie zginął), chociaż czytałem że są jacyś dziwni ludzie którzy wolą po nim motocykl 🏍️ (imho średni)
  • Odpowiedz
@czlowiekproso @pyszniarz @DywanTv @Inveth
Co wy za ciemnotę sprzedajecie koledze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cyberpunk 2077 to nienormalne RPG. Nie ma uniwersalnych buildów, strategii walki, ogólnego podejścia do gry. Włącz go sobie na normalnym poziomie trudności i spróbuj znaleźć frajdę w rozgrywce. Mi się nie udało, gra się jak w stare Hitmany (Silent Assassin, Contracts) - zapisywanie, próbowanie, wczytywanie, znowu probowanie trochę inaczej, repeta do skutku. CP77 jest
  • Odpowiedz