Aktywne Wpisy
karol-kowalski09 +2636
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła
Zielonka021124 +167
Na głównej pojawił się artykuł odnośnie "wypalenia" u zetek. Napiszę jako zetka - poszedłem na studia informatyczne, które w 2018, jak pisałem matury, były powszechnie uważane za najbardziej przyszłościowe bazując na racjonalnych przesłankach. Fast-forward do 2024, wszystko się zmieniło. Rynek jest c-----y, stawki stoją w miejscu mimo inflacji, strach przed AI i outsourcingiem do Indii, o przyszłość, a ja jako chłopak kiedyś lubiący komputery i programowanie czuję się wypalony niepewnością jutra, presją
Komentarz usunięty przez autora
Co wy za ciemnotę sprzedajecie koledze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cyberpunk 2077 to nienormalne RPG. Nie ma uniwersalnych buildów, strategii walki, ogólnego podejścia do gry. Włącz go sobie na normalnym poziomie trudności i spróbuj znaleźć frajdę w rozgrywce. Mi się nie udało, gra się jak w stare Hitmany (Silent Assassin, Contracts) - zapisywanie, próbowanie, wczytywanie, znowu probowanie trochę inaczej, repeta do skutku. CP77 jest