Aktywne Wpisy
jan_pawulon5 +125
Sylwester udany. Dziewczyna moja zemdlała po dwóch buchach zioła i 4 łykach szapmana na mieście o 12 i była 5 minut nieprzytomna. Tak się obesrałem ze myślałem ze św. piotr już ją wziął do siebie xD.... dobrze ze nic się nie stało
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
kris006 +501
Ciekawe jak twórcy serialu z tego wybrną?
#from #stamtad #seriale
W tym filmie jest takie kombo, że trudno uchwycić logikę, Fatima właśnie urodziła "chłopca". xD
Opcja tak samo możliwa, jak reinkarnacja, przecież film się jeszcze nie zakończył. ¯_(ツ)_/¯
Obejrzyj ostatni odc jeszcze raz na spokojnie, wskazówki 'flashbacków' były już 2 odcinki przed końcem i reddit już trafił z teorią kolejnego wcielenia.
Jade i Tabitha są w nieskończonej pętli kolejnych wcieleń bo to pierwotni rodzice z wioski którzy nie chcieli poświęcić dzieci za nieśmiertelność tak jak zrobiły to aktualne potworki. Dlatego mają
@Bogactwo_czesc_glowna: Jak już wyżej napisałam, przy niczym się nie upieram, ale też nie muszę iść w kierunku reinkarnacji jak większość. W tym filmie już nie raz się komuś coś wydawało, ktoś był o czymś przekonany. Może właśnie zagrana melodia po to była zaszyfrowana, by nie ściągnąć nią pana w żółtym garniturku, a nie by
Co do samej zaszyfrowanej melodii- myślę ze właśnie to jest klucz do pchnięcia dalej wątku ratowania dzieci.
Dziękuję za komentarze,