Wpis z mikrobloga

Myślę, że Tabitha może być zaginioną siostrą Victora, ale dalszych domysłów nie śmiem wysnuwać.
Ciekawe jak twórcy serialu z tego wybrną?
#from #stamtad #seriale
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MagicPencil: Twórcy chyba sami jeszcze nie wymyślili o co w tym serialu chodzi, dlatego go tak rozciągają tymi wątkami z d--y, które nic nie wnoszą.
  • Odpowiedz
  • 2
@kidi1 Obawiam się, że tak i chyba dobrze to nie wróży. Sezony będą ciągnąć się w nieskończoność, a końcówka może okazać się wielce niedopowiedziana.
  • Odpowiedz
@MagicPencil przecież twórcy wprost wyjaśnili, że tabitha jest kolejnym wcieleniem Mirandy. A wcześniej za życia była parą z Jadem i mieli dziecko. Ogólnie sporo się wyjaśniło przez ostatnie 3 odcinki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gazolina Ne po pijaku niunia, tylko po kwasie, tak jak Miranda. Masz pewność, że to jej reinkarnacja, a nie odlot po narkotykach? W końcu jej wizje zaczęły się po zażyciu LSD, może potworki i ten cały bajzelek w miasteczku rozgrywa się w jej głowie?
Opcja tak samo możliwa, jak reinkarnacja, przecież film się jeszcze nie zakończył. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@MagicPencil: ale dlaczego szukasz wytłumaczenia i snujesz teorie akurat w momencie jak wszystko zostało powiedziane wprost xD
Obejrzyj ostatni odc jeszcze raz na spokojnie, wskazówki 'flashbacków' były już 2 odcinki przed końcem i reddit już trafił z teorią kolejnego wcielenia.
Jade i Tabitha są w nieskończonej pętli kolejnych wcieleń bo to pierwotni rodzice z wioski którzy nie chcieli poświęcić dzieci za nieśmiertelność tak jak zrobiły to aktualne potworki. Dlatego mają
  • Odpowiedz
  • 0
ale dlaczego szukasz wytłumaczenia i snujesz teorie akurat w momencie jak wszystko zostało powiedziane wprost xD

@Bogactwo_czesc_glowna: Jak już wyżej napisałam, przy niczym się nie upieram, ale też nie muszę iść w kierunku reinkarnacji jak większość. W tym filmie już nie raz się komuś coś wydawało, ktoś był o czymś przekonany. Może właśnie zagrana melodia po to była zaszyfrowana, by nie ściągnąć nią pana w żółtym garniturku, a nie by
  • Odpowiedz
@MagicPencil nie no rozumiem nie mam żadnych zarzutów i tak- możesz interpretować jak tylko chcesz. Mam tylko mocne wrażenie że coś ci umknęło bo ja np czekałem na cokolwiek co będzie sensownym zamknięciem tego sezonu. Naprawdę już wątpiłem że to jakkolwiek zepną. Sam serial jest super choćby dlatego że daje pole do takich interpretacji.
Co do samej zaszyfrowanej melodii- myślę ze właśnie to jest klucz do pchnięcia dalej wątku ratowania dzieci.
  • Odpowiedz
  • 1
@Bogactwo_czesc_glowna A wiesz, że spodziewałam się bardziej "brutalnej" odpowiedzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja nie jestem z tych serialowych, dałam się namówić na ten film i nie, żebym żałowała, bo choć to nie mój gatunek, to film mnie wciągnął, tylko właśnie ta wizja czekania 2 lat na kolejną serię, trochę mnie zniechęca. Więc rewatch, to ja sobie zrobię dopiero, gdy zdecyduję się na kontynuację.
Dziękuję za komentarze,
  • Odpowiedz