Wpis z mikrobloga

@SuperN0vak: Konfederacja jak zwykle ma rację. Tak samo kiedyś się śmieli ze niby nie wejdzie ustawa 447 a mój dom już 5 lat temu zajęli zydzi wyrzucając mnie NA BRUK a później bil gejc zdepopulował moją rodzinę śmiercionką
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: tak absurdem jest to co głosi konfederacja. Nic z ich wróżenia się nie sprawdziło. Mentzen wróżył np hiperinflacje na miesiąc przed tym jak zaczęła spadać XD
Już Jackowski chyba ma częściej rację.
I co z tego że wynajmują?? Czy to już ostatecznie zniszczy Polske i Unię Europejską??
  • Odpowiedz
  • 14
@Jariii: pelikanie ty potrafisz weryfikować cokolwiek co patrzysz w internecie? Tu masz oficjalną odpowiedź na interpelacje, która znajduje się na BIPie urzędu miasta warszawa. Tam też matecki wszystko wstawia? Aleś się teraz zbłaźnił POwski trollu xDD
SuperN0vak - @Jariii: pelikanie ty potrafisz weryfikować cokolwiek co patrzysz w inte...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: To akurat prawda. Ale zwróć uwagę co robi policja? Przepędziła tych idiotów z drogi, a po 10 minutach wrócili ponownie i robili to samo. Dlaczego ich nie zamkną lub zrobią z nimi cokolwiek co odniesie skutek?
  • Odpowiedz
@SuperN0vak:

pelikanie ty potrafisz weryfikować cokolwiek co patrzysz w internecie

To może debilu od razu podawaj źródła, to nie będziesz uważany za kolejnego siewce dezinformacji xD Brawo dla ciebie że przynajmniej po upomnieniu podałeś
  • Odpowiedz