Aktywne Wpisy

Jailer +248
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
obuniem +71
#frenpill #apustaja
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką

źródło: Fy7JN5OWYAM-Ki8
Pobierz
Czy ktoś jest w stanie porównać jak się mają koszty serwisowe nowoczesnych muscle carów do innych samochodów? W szczególności chodzi mi o to czy wersje takie jak Hellcat lub Scat Pack są bardziej kosztowne niż podstawowe V8 bez kompresorów?
Z tego co mi wiadomo to czekanie na części może być uciążliwe
Serwis to najmniejszy problem, największy będziesz miał na stacji benzynowej. Te slniki są od lat prymitywne jak na amerykanców przystało.
Jakie koszty paliwa? Jestem świadomy 30 litrów/100km. To właśnie stacja benzynowa ma najmniejsze znaczenie zwłaszcza że to byłby kolejny samochód „w rodzinie”.
Pytam o koszty, bo zwyczajnie nie wiem czy te „kręcone” v8 mocno się różnią od „golych” i czy serwis to poziom Subaru
problem już od 99 roku w v8 i ciągnie się to nadal szczególnie w jeepach