Wpis z mikrobloga

grałem w każdą ligę i przyznam się że, nigdy nie wbiłem 100 lvl i nie zrobiłem 40/40, nie wiem czemu ale zawsze miałem w------e w te czelendże xD

#pathofexile
Lrrr - grałem w każdą ligę i przyznam się że, nigdy nie wbiłem 100 lvl i nie zrobiłem...

źródło: guwnozdupy

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr: większosć ludzi pewnie i tak płaci innym za nie.
ciężko nie mieć w------e w challenge jak one nic nie znaczą, nic z tego w zasadzie nie masz poza skórkami a o samo w sobie nie ma wartości w grze. jakby dawali jakieś taby za nie czy cos
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@FrostlyMostly: teraz 100 to jest zajebiście łatwo, jakieś breach pod expa to pare godzin i masz ale to prawda kiedyś 100 znaczyło dużo więcej xD
  • Odpowiedz
@Lrrr: Gdyby nie challenge to pewnie ligę bym kończył po ~3 tygodniach. Setkę tylko raz wbiłem na affliction (RF chieftain). Na skórki mam też wywalone, nawet nie chce mi się ich ustawiać.
  • Odpowiedz
@Alray:
bardziej praktycznie na to patrzałem, ale jasne. jakaś satysfakcja jest, tylko pewnie nieco mniejsza niż by mogła być skoro masz świadomość, ze się napracowałeś, a:
inni pewnie myślą, że kupiłeś xd
inni mają to samo co Ty i kupili a ludzie was tak samo widza xd

mimo wszystko w kwestii satysfakcji lepszym celem wydaje się być jakiś drogi sprzęt bo to bardziej funkcjonalne
  • Odpowiedz
@Lrrr: raz jak zbudowałem imale cyclona to wykręciłem 92 lvl
ale na ogół to kończyłem zabawę około 80 lv bo nie lubiłem grać na gotowych buildach a moje radziły sobie tak średnio bym powiedział, tak średnio... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lrrr: czalendże spoko jak dajo mtxy za nie ale bawienie się w to dla samego zdobywania ich to raczej pokaz tego kto ile ma czasu na tą grę a nie umiejętności
  • Odpowiedz