Aktywne Wpisy

Kingside +633
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +50
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d

źródło: 1000007773
Pobierz
#pathofexile
źródło: guwnozdupy
Pobierzheh... konto masz starsze o 2 tyg.
ciężko nie mieć w------e w challenge jak one nic nie znaczą, nic z tego w zasadzie nie masz poza skórkami a o samo w sobie nie ma wartości w grze. jakby dawali jakieś taby za nie czy cos
bardziej praktycznie na to patrzałem, ale jasne. jakaś satysfakcja jest, tylko pewnie nieco mniejsza niż by mogła być skoro masz świadomość, ze się napracowałeś, a:
inni pewnie myślą, że kupiłeś xd
inni mają to samo co Ty i kupili a ludzie was tak samo widza xd
mimo wszystko w kwestii satysfakcji lepszym celem wydaje się być jakiś drogi sprzęt bo to bardziej funkcjonalne
źródło: Bez tytułu
Pobierzale na ogół to kończyłem zabawę około 80 lv bo nie lubiłem grać na gotowych buildach a moje radziły sobie tak średnio bym powiedział, tak średnio... ( ͡° ʖ̯ ͡°)