Aktywne Wpisy

Lewusx +171
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +504
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
Hej, chce schudnąć i chciałbym pomimo spacerów również jeździć rowerem, możecie polecić jakiś rower dla osoby o wadze 150kg?
#rower
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Ważne zacząć i jeździć regularnie.
Nie, nie pytam ze złosliwości bo sam jestem ulany i to mocno (104/180). Pytam bo:
a) odżywiam się gównem, masa przetworzonej żywności w tym sporo słodyczy
b) jem co chcę i o której chcę, zdarza się po 1 w
@mirko_anonim: skoro teraz d--a ma problem, to przy wyprostowanej pozycji byłby większy
a co z twoim twardym sercem se?? czemu podrywasz wszystkie mirabelki se?!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Wiedziałem, że któryś huop zada to pytanie. Ping-pong? hmm ciekawe, który to se.
a co z twoim twardym sercem
Nie, nie pytam ze złosliwości bo sam jestem ulany i to mocno (104/180). Pytam bo:
Dwie drogi:
- Kupujesz coś "MTB" w rowerowym (nie markecie!) co w połowie grudnia lub później będzie mieć przecenę do 1500-2000zł. Od razu kupujesz lepszą oponę na tył (80zł+). Pewnie będzie potrzebne trochę serwisu w trakcie używania, ale takiego sprzętu nie szkoda jakoś wybitnie. Potem pewnie sprzedasz za połowę początkowej ceny. Jeśli jesteś gotów serwisować sam (nie są to trudne sprawy) to serwis będzie tani i przez parę lat