Wpis z mikrobloga

To wy k---a tak żyjecie? Tak się da? Dla mnie to jakaś czarna magia, coś nie naturalnego, aż się trochę boję. Prawie zero natrętnych myśli o jakiś "krijdzowych" rzeczach, czy w kółko to samo. Zdarza mi się za myśleć,, czy zastanawiać się gdzie położyłem telefon, ale teraz reaguje szybciej i łatwiej jest mi znaleźć telefon. W głowie panuje spokój, CISZA! Łatwiej jest mi się skupić. Dzisiaj pierwszy raz od 15 lat się wyspałem i nie czułem się zmęczony. Właśnie ryczę ze szczęścia. Tyle lat cierpienia, chaosu, że chciałem się już wieszać. To moje najlepiej wydane pieniądze w życiu, czuję, że mogę coś w końcu w życiu osiągnąć. Skupić się na celach. Rozwijać się. W końcu! Ja p------e. #przegryw #depresja #samotnosc #gownowpis #adhd #chwalesie
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Przzzegrywpl: NFZ to chujnia. Poszukaj prywatnie jakiegoś specjalisty. Ja mam też objawy lekkiego autyzmu i się pod tym kątem będę badał. Szczerze? To najlepsze wydane pieniądze w całym moim życiu do tej pory. Nie żałuje naprawdę
  • Odpowiedz
@TiniMini_pl: przygotuj sobie wolny czas i skup się na tescie rdos net, kolezanka z neta miala na nim 155/200 aspi i ~40/200 nieautystyczny. Dostala diagnoze autyzmu. Ja mialem 190/200 xD i tez wyszedl oczywiscie pozniej autyzm. Jak będziesz mial podobne wyniki to jesteś pewien tego ze jestes w spektrum, bo to spektrum jest obecnie naprawdę szerokie
  • Odpowiedz
@TiniMini_pl a teraz skojarzyłem ocb, ja w życiu nie wziąłbym nic od całkowicie obcych ludzi. Ja nawet mam hamulec iść do psychiatry czy brać od niego leki. Może sam sobie ułożę w głowie. 2 lata bez alko i dopiero mi się rozjaśnia. Ale już chyba wiem dlaczego tak odwalało mi po etanolu i zawsze musiałem lecieć 'dalej', gdy cała reszta normalnie szła do domu.
  • Odpowiedz