Wpis z mikrobloga

@marekw8888: Sól nikotynowa różni się tym, że jest "delikatniejsza" w smaku i jednocześnie nikotyna lepiej jest wchłaniana przez organizm, szybciej. Dodatkowo, przynajmniej ja tak mam, podobno nie każdy tak ma, że smak liquidu robi się jakby mdły, zmienia się na gorsze. Podobno tak jest tylko na zwykłych parownikach, na podach niby różnicy nie ma. Nie wiem czy tak jest rzeczywiście, znajomy z pracy mi powiedział o tym, on używa i
  • Odpowiedz
próbowałem liquidów na solach i nie zauważyłem różnicy więc chyba nie będzie z tym źle

@marekw8888: No właśnie niekoniecznie, bo mi gotowy liquid na soli pasuje, ale jak do longfilla dam shota z solą, to jest źle.
  • Odpowiedz
@marekw8888: No i też te sole są różne, w tych linkach w jednej masz Salt A, w drugiej B. I one też mają nieco inne "właściwości". W sklepie jak kupisz, to oni chyba nie podają co to za rodzaj soli. Ja po próbach na solach, powiedziałem sobie, że sole nie są dla mnie i używam tylko zwykłej nikotyny.
  • Odpowiedz
  • 0
@stivenus: też fakt ale jak mam znowu zamawiać 250ml które starcza mi na 3 lata, płyn się utlenia robi się ciemny i przez co pewnie traci właściwości, lepiej spróbować 100l na solach nikotynowych
  • Odpowiedz
  • 0
@stivenus: jest też opcja żeby wziąć 250ml ale o mocy 100mg/l za około 32$ czyli wychodzi dwa razy większe zużycie żeby osiągnąć większą moc ale to i tak drożej niż sól 200mg/l 100l za 21$
  • Odpowiedz