Aktywne Wpisy

pyszniarz +5
Dlaczego w Polsce jest tak ogromny hejt na policję a na inne służby praktycznie brak?
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna

Staryan0na +1
#awanturaokasepatrzcie kto w niedzielnej familiadzie bral udzial (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #familiada #awanturaokase

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak wpłacić do banku 100 tyś tak aby bank lub urząd skarbowy się nie przyczepił?
Przez lata odkładałem "zaskórniaki", aż się nazbierała sumka i trochę strach ją trzymać w skarpecie. Z drugiej strony słyszałem, że powyżej 65 tyś idzie info do skarbówki a nie mam żadnej dokumentacji odnośnie tych kwot - a są to kwoty głównie zaoszczędzone na lepszym planowaniu posiłków, wyjazdów, sprzedaży starych kolekcji komiksów, etc, etc. po 15 latach się nazbierało.
Myślałem o pożyczce i spłacaniu rat... ale na dzień dobry musiałbym ponieść kilka tyś. kosztów zw. z prowizjami i oprocentowaniem, więc odpada. Umowa pożyczki w rodzinie też. Nikt nie ma takich możliwości finansowych, niestety.
Liczę na to, że może ktoś z Was ma jakąś szerszą wiedzę w tym zakresie i może się podzielić sugestiami za co z góry dziękuję.
Nie bardzo wiem jak to otagować więc pytanie kieruje do: #biznes #januszebiznesu #pieniadze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
W tym problem że w kas i us nie pracują normalni ludzie i z marszu decyzja administracyjną mu doj/ebio 75% podatku a jak będzie chciał te pieniądze odzyskać to czekają go kolejno:
1) WSA i jak przegra to koniec ale jak wygra to
2) NSA i tutaj też nic
Sami sobie zgotowaliście taki los jako naród, zakompleksione polactwo rzuciło się na wszystkie nowoczesne metody płatności podczas gdy u najbogatszych sąsiadów dalej króluje gotówka. Nie wiem nawet z czego to wynika bo jeszcze niecałą dekadę temu płatność kartą nie była standardem w
Z państwo nie może tej kasy tknąć bo będzie sutenerem co jest nielegalne w Polsce
@Ignacy_Patzer: No to bym sciemnil że poznałem geja zamożnego który miał kolegów i koleżanki i poczta pantoflową polecał usługi Xddd
A starą kartę SIM do kontaktów wywaliłem na śmieci już i
Skarbówka to nie przelewki, tu nie ma domniemania niewinności XD