Aktywne Wpisy
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
gorzejbylo-brawobili +490
Oni są bezczelni xd
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy
Chodzi, by wysłać CVkę i dostać telefon "Panie Anon, jutro zapraszam pana do #kolchoz"
Wymagań nie mam żadnych, nie chcę żadnych benefitów, dodatków etc. tylko cywilizowane 8h na rano, w ostateczności 12h na #ochrona. Bez żadnych #multisport, #obiad za 1zł itd., byle przyjść na zmianę, odbębnić co trzeba te 8h i s--------ć
Pieprzony #amazon i 5 #nocka w tygodniu to za dużo dla mnie, tym bardziej w systemie, gdzie dojeżdzasz autobusem roboczym za miasto i zawsze mogą Ci powiedzieć "zmiana grafiku, wracaj do domu" a powrót musisz se ogarnąć sam, bo nie możesz zostać w #kolchoz, gdy nie robisz...
#szukaniepracy #szukampracy #praca #pracbaza #kolchoz #amazon
ale nie są to dobre miejsca
By nie było, szukam na stanowiska bez większych wymagań typu magazynier, serwis sprzątający czy nawet kasjer, a nie na jakiegoś technika wystrzeliwania prototypowych rakiet SpaceX
dokładnie tak to wygląda w niektórych agencjach
chyba mannpower czy coś podobnego kiedyś oddzwonił żeby przyjechać po papiery żeby iść do lekarza i do pracy na następny dzień
Ukrywali przez tydzień to, że mnie zwalniają by po okresie wypowiedzenia powiedzieć "ale wypowiedzenie dostał pan tydzień temu"
Jako były pracownik wypowiem się.
Po pierwsze - w Amazonie robi się 4 dni w tygodniu po 10 godzin, więc nie mogłeś mieć pięciu nocek z rzędu.
Po drugie - jak najbardziej możesz zostać i posiedzieć na kantynie, nikt Cię stamtąd nie przegoni.
Po trzecie - jeśli nie masz uprawnień na wózki widłowe, to szanuj tę robotę, w innych firmach będziesz miał dużo gorzej. Z drugiej strony - jeśli
Za resztę dzięki
Kodeks Pracy - Artykuł 129 [Wymiar czasu pracy]
§ 1. Czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu