Aktywne Wpisy

sakiro12 +74
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia

źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz
Scenariusz na najbliższe kilka lat:
Drugiego dnia rządów Trumpa nastaje zawieszenie broni/pokój na Ukrainie, niby dzięki zabiegom Trumpa. Prawda jest taka, że to jest tylko przerwa na chwilę o której zdecydował Putin.
Tymczasem rozradowane przygłupy z zachodu wracają do biznesu z ruskimi a popierani przez Trumpa prorosycjscy populiści zdobywają władzę w kolejnych krajach - Polsce, Rumunii, Słowacji i tak dalej...
Połowa krajów NATO w tym niemal cała flanka wschodnia staje się jak Węgry.
Wesołe małpki doznają szoku jak zaczynają na kraje bałtyckie i Polskę spadać ruskie Rakiety, NATO jest w rozsypce przez wewnętrzne podziały albo już się rozpadło.
Trump mówi, że przecież mówił, żeby Europa sama się zbroiła a te przygłupy myślały, że pokój będzie na zawsze (znowu...).
W ciemnej dupie historii jesteśmy. Mam nadzieję, że się mylę.
@krisip: No nieźle cię poniosło
@krisip: Nie ma opcji. Bo to wyglądałoby na to, że Putin grzecznie na dwóch łapkach robi co mu pan z USA każe.