Aktywne Wpisy
Pini42 +180
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Lobotomy_Enthusiast +269
#wedkarstwo
brozowo zlota z brokatem.
@Peleryna: chyba nie złowiłem na nią żadnej ryby, tzn na ten kolor, ale policjant i kilka innych kolorów u mnie było skutecznych
@Apdl: 10,5, niestety są braki koloru 01T na sklepach i 13 nie było, ale na 10,5 spokojnie można złowić dużą rybę. Kopytami zbyt wiele nie łowiłem, ale budowa bardzo podobna, guma jeszcze bardziej miękka w Relaxie i samo kopyto też bardziej masywne. A Fishunter 01T to u mnie na każdej wodzie pewniak
@Peleryna: o te dokładnie chodzi?
@moglesznamizjednejwazy: specjalne do ostrych zębów
@hasek34: pauzowałem, bo znowu chory, ale za tydzień na pewno ładnie połowię xD