Aktywne Wpisy

Smauga +223
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

Zoyav +6
jestem zmęczona, niewyspana, nie mogę się skupić i ciągle się mylę i robię jakieś błędy a szefowa nie chce mi dać 3 dni urlopu bezpłatnego bo już inne osoby mają teraz urlop i uj
mogę nawet jej dać łapówkę tylko dajcie mi to wolne kurła mać, ja chcę odpocząć se
#zalesie #pracbaza #damskiprzegryw
mogę nawet jej dać łapówkę tylko dajcie mi to wolne kurła mać, ja chcę odpocząć se
#zalesie #pracbaza #damskiprzegryw
Szukam jak najtańszej płytki która pozwoli mi emulować z płytki wciśnięcie klawisza na klawiaturze. Moje pytanie jest takie, czy wystarczy, że będę szukał czegoś co Human Interface Device czyli np czegoś opartego o ATmega32U4 czy są jakieś dodatkowe wymagania które musi spełniać płytka?
źródło: temp_file5674675992527417578
Pobierzźródło: temp_file6396608342142958424
Pobierz