Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci #wybory #wyboryprezydenckie2025 #holownia #pl2050 #bekazdeweloperow #polityka

Potężny Giga Marszałek wraz ze swoją uśmiechniętą ferajną z Ciocią Kasią( ͡° ͜ʖ ͡°) na czele nadchodzi niszczyć lobby deweloperskie. Nie zapomnij zagłosować na jedynego słusznego kandydata w nadchodzących wyborach prezydenckich ( ͡º ͜ʖ͡º)
zeszyt-w-kratke - #nieruchomosci #wybory #wyboryprezydenckie2025 #holownia #pl2050 #b...

źródło: szymon-holownia-giga-chad-przerobka

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nadchodzi niszczyć lobby deweloperskie.

@zeszyt-w-kratke: jakieś konkretne postulaty/złożone ustawy?
(nie neguję chęci, ale efektów poza niewprowadzeniem BK0 nie widzę, albo nie jestem w temacie}
  • Odpowiedz
ak, i w tym właśnie rządzie jak na razie ubiła KN0% i idzie po więcej

@Gprre: 0% ubił sprzeciw społeczny, a nie żaden hołownia.
To samo z cpk. Wyłącznie poparcie w społeczeństwie na poziomie 70-80% pozwoliło tego nie zaorać do reszty, wbrew zresztą staraniom pana marszałka hołowni :)
  • Odpowiedz
@Arhus takie wrażenie można mieć każdy sympatyk jakiejkolwiek strony.

Ja jako sympatyk szurii miałem niezły ubaw jak media grzały przez pół roku jedzenie psów, po tym jak sosnierz powiedział że z moralnego punktu widzenia zjedzenie krowy czy psa to jedno i to samo xd
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: Kolejny giga chad Hołownia, a wcześniej to nie był taki skory do blokowania. Kolejny przykład, który pokazuje jaka chorągiewka z niego. Jak chciał gotówkę wycofywać i ludzie go zaczęli za to yebać to też nagle zmienił zdanie. Takiego prezydenta chcecie to własnych przekonań nie ma i robi tylko to co mu podbija słupki?
  • Odpowiedz
Nie do końca mu ufam, bo to populista, ale nie ma lepszego kandydata.

@maciss: uwielbiam to zdjęcie, to tylko pokazuje że prawaki nie mają nic na niego oprócz zdjęcia z 5 murzynami xD Jakby w ogóle to zdjęcie miałobyć jakąś wadą xd ci ludzie którzy tam są zostali zaproszeni na sejmową wigilię dla potrzebujących tj ubogich niepełnosprawnych, samotnych i zaproszono również kilku uchodźców którzy LEGALNIE przebywali na terenie RP, żeby
  • Odpowiedz