Aktywne Wpisy
titus1 +260
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz
Gieremek +202
Aktualnie w portfelu inwestycyjnym mam
1. PPK własne
2. PPK żony
3. Zwykły rachunek maklerski
4. IKE własne
5. IKE żony
1. PPK własne
2. PPK żony
3. Zwykły rachunek maklerski
4. IKE własne
5. IKE żony

@opewnieJerzy: xD
@opewnieJerzy: Przecież Metzen chce dać wolną rękę deweloperom i znieść z nich jakiekolwiek wymogi. To jest gorsze niż kredyt
No mordooo, mówię Ci ( ͡º ͜ʖ͡º)
@opewnieJerzy: no ludzie kochani xD
@opewnieJerzy: jezu le nie moge sie doczdekac jak ten wasz bożek sie znowu zbłaźni i bedziecie tu go na wykopie znowu urpawiedliwiac xD ze to zart, mentzen ni zrozumiany xD no takiej bańki jak bańka konfiarska to nie ma nigdzie. I zanim mnie tu zaczniecie wyzywać od uśmiechniętego (nomen omen pisowska obelga, wiadomo od kogo wy sa tak naprawde) to powiem, ze nawet wyborcy KO potrafia ich krytykowac,
@opewnieJerzy: Całkowicie odwrotnie, to okregi PSL miały przeciętnie lepsze wyniki od okręgów Polski 2050.