Aktywne Wpisy
ninetyeight +500
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Kontrolnypodcir +125
Dzień dobry - 28 listopada 2024, jest to 333 dzień roku.
Imieniny Gościrada, Grzegorza, Jakuba, Lesława, Lesławy, Rufina, Zdzisława - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Cytat na dziś: Nigdy nie będziesz w stanie się odnaleźć, jeśli zatracisz się w kimś innym.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @reyley: @wrednyroman: @K00tek:
Dzień dobry!
Ale wicher dmie i do tego pada. Ogólnie nie jest przyjemnie.
Fajnego czwartku. Trzymajcie się. Cześć!
Zaznaczę to kolejny raz, lubię gdy kobieta robi to po francusku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pogoda dzisiaj mocno jesienna. Czeka mnie kolejny dzień pod kocem, nic tylko spać przy takiej aurze ;-)
Spokojnego czwartku wszystkim życzę :-)
moze tak dziś pomedytować wieczorkiem
dobreeego dnia ᶘꖘᴥᵒᶅ