Wpis z mikrobloga

Na tym tagu panuje straszny chaos informacyjny, póki co to niewiele było nowych nagrań ludzie wstawiają nagrania sprzed kilku miesięcy pisząc, że nagrane dwa dni temu, mam wrażenie, że nikt nie weryfikuje tego co wstawia tylko podjarka bo ufo/uap

#ufo
krzychuu3 - Na tym tagu panuje straszny chaos informacyjny, póki co to niewiele było ...

źródło: ufo

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzychuu3: Mam nawet folder z filmikami ale rozbieżności informacji co to za nagranie, skąd, z kiedy jest tak duża że można by to jedynie wrzucić jako ciekawostka bez opisu.
  • Odpowiedz
@krzychuu3: ludzie robią livestreamy z UK, spadł jeden kanał właśnie z tym tematem z YouTuba, wrzucają swoje nagrania na Reddita, piszą, że widzą te "drony" od kilku dni więc sam siejesz chaos, ja tu nie widzę rzeczy o których piszesz
  • Odpowiedz
  • 0
@plusikdziczku: źródłem było właśnie konto z którego pochodziły te materiały, sam pilot to napisał a dlaczego jego konto zostało usunięte? pewnie wielki spisek rządu USA

• Odpowiedz
@krzychuu3: to dlaczego wszyscy pisali, że to zdjęcie z 25 listopada? Wszyscy kłamali? Mireczek tylko to powtórzył co wszyscy mówili. Myślę, że jeśli dowodów nie przedstawisz to ty tutaj jesteś siejącym chaos.
  • Odpowiedz
  • 1
dlaczego wszyscy pisali, że to zdjęcie z 25 listopada?

@plusikdziczku: bo ten wpis był z 25 listopada, a autor odpowiadał na pytania z kiedy pochodzi nagranie i zdjęcia "This was recorded within the past few months."

Na redditcie gdzie autor również usunął konto przyznał, że nagrania pochodzą z czerwca: https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/1h151xm/comment/lza9apj/

przy okazji okazało się, że materiały nie pochodzą od pilota tylko jego kolegi xD
krzychuu3 - >dlaczego wszyscy pisali, że to zdjęcie z 25 listopada?

@plusikdziczku: ...

źródło: 1000027907

Pobierz
  • Odpowiedz