Wpis z mikrobloga

@acpiorundc: nie mam nikogo kto mi wycenić te kilkanaście klaserów które dostałem w spadku (babcia zbierala je większość życia) z resztą takie zdjęte z koperty ponoć nie mają dużych szans na to, że są coś warte
  • Odpowiedz
@Kremufka2137 trzymaj ile wlezie, za 15-30 lat już właściwie nie będzie listów i wtedy rynek będzie już całkowicie zamknięty na „nowe” znaczki i będzie boom kolekcjonerski :)
  • Odpowiedz
trzymaj ile wlezie, za 15-30 lat już właściwie nie będzie listów i wtedy rynek będzie już całkowicie zamknięty na „nowe” znaczki i będzie boom kolekcjonerski :)

@dzester: Nie będzie. Nawet znaczki z XIX wieku są niewiele warte, pomijając unikaty.
  • Odpowiedz
@Filipterka25: @acpiorundc: Całkowicie niezwiązana historia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W moim mieście tak do końca lat 90 było kilku kolesi rozlewających na lewo wódkę i robiących fajki. Większość z nich pobudowała wille, bujali się furami aż w końcu wylądowali w więzieniu. Ci bardziej ogarnięci prali pieniądze na różne pewnie nawet głupie sposoby by przejść w legalny biznes. Dzisiaj są szanowanymi obywatelami, właścicielami firm (np
  • Odpowiedz
@Krole: *tak trzeba było żyć w latach 90. Pewnie przez to, że te dziwne czasy były tak niedawno Polacy wciąż wierzą w bajeczki o self made manach i o tym, że w obecnym ustroju sukces jest proporcjonalny głównie w stosunku do ciężkiej pracy xD
  • Odpowiedz