Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +128
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
jonasz68 +61
Do ludzi, który mówią, że nie każdy musi mieszkać w Warszawie czy Wrocławiu. Czy wy wiecie jak wygląda rynek pracy w mieście powiatowym, albo nawet wojewódzkim typu Białystok czy Kielce dla typowego absolenta szkoły wyżej kierunku finanse, czegoś prawniczego albo inżynieryjnego?
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
https://www.youtube.com/watch?v=RcC4dqLoi64
#ukraina #polityka
źródło: image
PobierzTo gruzowanie kacapów warte jest tego poświęcenia - im szybciej ruskie k się poddadzą tym lepiej - szybciej wrócimy do wypłat 800+
A secundo: Juz poeta pisal dawno temu: "Talerze na talary skujmy i zolnierzowi pieniadze gotujmy...". Z glowy a wiec niedokladnie zapewne za Kochanowskim bodajze.
@Anubis12: może idioci przestaną wreszcie popierać to prorosyjskie ugrupowanie. Poparcie dla tego tworu to jest jakiś ewenement
@okcydencik no i co? Ja napisałem o zużytych rezerwach
@BialyOrzeI: może wysłuchaj tego przemówienia
@SuperN0vak: jak wy jesteście w stanie jednocześnie pisać i oddychać?