Aktywne Wpisy

dosefurious +238
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Foxing +27
Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynajmniej jakoś dopasowanej designem, dostajesz takie g---o z recyklingu puszek. Tak, czepiam się. Tak, wkurzają mnie korpo dusigrosze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#pcmasterrace #komputery
#pcmasterrace #komputery
źródło: s-l1200
Pobierz

@Qql3l3: a w 2005-2007 rządził Pis i ludzie z----------i za 1,3 zł za godzinę, a później przyszedł Tusk i pensja minimalna wzrosła z 800zł na 1800zł
Teraz to niektórym bardziej się opłaca na zasiłkach ślizgać niż do roboty za minimalną iść.
Wtedy zarabiałem minimalną krajową a teraz dużo więcej, aczkolwiek rząd chce usilnie obrzydzić mi uczciwe zarabianie bo po c--j się męczyć jak można zostać patusem na zasiłku czy inne rencie.
W tamtych czasach
@FFFFUUUU: po c--j kłamiecie?
Jeszcze 400 inteligentow to zaplusowalo xD C--j czy to prawda, ważne że w głowie jest n---------------e. Testo czemuś nas opuścił
Urealnienie efektu 500+ i covidowy dodruk i wojna 2022.
Wniosek: duzo siana na rynku = wzrosty cen= zejscie duzej populacji klasy sredniej do klasy biednej= rozwarstwienie spoleczne= pogorszenie jakosci zycia.
U nas sie nie inwestuje lepiej rozdac kasę deweloperom i
@FFFFUUUU: teraz jest dużo mniejsza przestępczość niż wtedy no ale przynajmniej zęby wybijali polacy a nie obcokrajowcy