Wpis z mikrobloga

Jaki jest zawód, którego nigdy w życiu byś nie chciał wykonywać a wymagania ma minimalne?
Ja:
- kurier
- praca na kasie
No i żadna podobna w której trzeba robić szybko ehh
#pracbaza #neet
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thority: pracowałem na taśmie produkcyjnej przy rybach ( ͡° ͜ʖ ͡°) to właśnie dobra praca, zależy co robisz ale jest dużo plusów dla ułomka bo często możesz mieć słuchawki, stoisz sam, tempo często wolne. Taka praca ale w suchym przy słodyczach albo czymś takim to dobra jest.
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: 3 lata pracowałem na śmieciarce więc doświadczenie z c-------i pracami mam, ale po czasie stwierdzam, że żadna praca w której śmierdzi nie jest do przeżycia

Na koniec dnia wracasz i czujesz się bardziej brudny i śmierdzący od innych. Może to być moje porycie bani, bo dość mocno dbam o higienę i lubię ładne zapaszki więc cały czas czułem, że śmierdzę i męczyłem pytaniami o mój zapach innych XD

Nie
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: cokolwiek, co wymaga bezmyślenego wykonywania w kółko tych samych czynności. Kiedyś musiałam przepracować troche na produkcji przy składaniu zmywarek- to ryło mi banie XD jako pomoc kuriera było całkiem spoko.
  • Odpowiedz
@hellyea: dokładnie miałem to wcześniej napisać, że są różne charaktery ale nie chciałem robić z siebie filozofa ( ͡° ͜ʖ ͡°) praca na produkcji to też nie jest to, szybko nachodzi człowieka bezsens życia
  • Odpowiedz