Wpis z mikrobloga

@John_Doenut: Rok temu przeszedłem U1. W tym roku wziąłem się za U2, i skończyłem grę gdzieś w ostatnim etapie. Nie dałem rady jej ukończyć imo, mimo że bawiłem się naprawdę dobrze, jak za dawnych lat. To U2 pod koniec już mnie lekko męczyła. Co mogę powiedzieć, to że U1 ma o wiele lepszy model jazdy, auta lepiej trzymały się asfaltu i zwyczajniej jeździło się przyjemniej.
Z kolei U1 też miał
  • Odpowiedz
  • 1
@bary94pl:

Rok temu przeszedłem U1. W tym roku wziąłem się za U2, i skończyłem grę gdzieś w ostatnim etapie. Nie dałem rady jej ukończyć imo, mimo że bawiłem się naprawdę dobrze, jak za dawnych lat. To U2 pod koniec już mnie lekko męczyła.

Tak, ja kończyłem po dłuższym odpoczynku. Też nie dałem rady tal na "jednym"posiedzeniu" jak
  • Odpowiedz
@John_Doenut: @bary94pl mnie dobijały wyścigi SUV ów, nudne jak flaki z olejem. Btw, skąd masie te NFS? Kiedyś miałem na płytach, ale gdzieś się zapodziały, a oficjalnymi kanałami nie lza dostać, to samo z most wanted i carbonem.
  • Odpowiedz
@John_Doenut: U2, a U1 to niebo a ziemia pod każdym wzgledem - Modelu jazdy, mechaniki, trybu kariery, QoL, rozbudowania, miasta. Wszystko zostało doprowadzone do takiego stopnia, że w przeciwieństwie do U1, można w to grać nie tylko dla nostalgii.
  • Odpowiedz