Aktywne Wpisy

IntruderXXL +299
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
piłką interesuję się z doskoku, czasem obejrzę jakiś ważniejszy mecz, głównie z uwagi na to, że jak czasami jestem w domu to rodzeństwo ogląda, no to też się dosiądę, także za bardzo się na tym nie znam - w gronie znajomych też czasami pojawi się temat piłki, więc mam okazje usłyszeć wypowiedzi i starszych i młodszych osób
co zauważyłam? że panuje jakaś dziwna niechęć do lewego wśród starszych osób, takich powiedzmy ~40, 50 lat).
Patrząc na statystyki to chyba w polskiej piłce nikt się nawet nie zbliżył do wyników Roberta?
A i tak się słyszy "a ten lewandowski jakoś mnie drażni", "w reprezentacji się nie stara", "tylko w tych reklamach gra, wszędzie go pełno, niech się zajmie piłką".
Dla mnie jako osoby która nie interesuje się jakoś intensywnie piłką, to przecież oczywistym jest, że to bardzo utytułowany zawodnik i Polska może się cieszyć i być dumna, że ma takiego zawodnika. Co to za argumenty, że w reprezentacji nie strzela? Sprawdziłam statystyki, na pierwszym miejscu lewy, kolejne miejsca to praktycznie x2 mniej bramek zdobytych dla reprezentacji. Pierwsze 7 miejsc po lewym to sami zawodnicy z poprzedniej epoki, później dopiero pojawia się Błaszczykowski. O czym to dla mnie świadczy? że od lat, a nawet nigdy wcześniej, nie było zawodnika który się do niego zbliżył.
Może w ostatnich latach reprezentacji nie daje jakoś wiele, jest gorzej, ale i tak jego wkład w drużynę na przestrzeni całej kariery jest chyba niedościgniony? To skąd ten hate? w zgodzie z zasadą "jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz"?
Jedyne do czego moim zdaniem można się przyczepić i może to drażnić to ten nieskazitelny PR który starał się trzymać, wypowiedzi w wywiadach mało charyzmatyczne i jak z kalki. Ważenie słów, nie zabieranie skrajnego stanowiska w ważnych kwestiach.
Kolejna teoria jest taka, że poprzednie pokolenie zazdrości obecnej generacji piłkarzy? Taki wariant również chodził mi po głowie. Dalej wspominają jak to Boniek 40 lat temu grał i byli zawodnicy z charakterem, a teraz to popierdółki co bardziej ich interesuje granie w reklamach (typowe boomerskie marudzenie).
Podobne sytuacje widziałam w związku z Igą Świątek - oliwy do ognia dodała sytuacja na olimpiadzie, gdzie nie spełniła oczekiwań kibiców (złoto w tenisie). No ale moim zdaniem nie można było jej odmówić determinacji i zaangażowania, po prostu nie zawsze się wygrywa.
#mecz #pilkanozna #lewandowski #nieznamsiealesiewypowiem #przemysleniazdupy
To jest troche taki boomerski resentyment polegający na chwaleniu swoich czasów. Oni by chcieli pierdzielić "wiesz synek, kiedyś to był Boniek, Deyna, Lubański, oni byli sto razy lepsi od obecnych piłkarzy.
No ale nie byli. I nie, Orły Górskiego nie wygrałyby z obecną reprezentacją (abstrahując że jest g------a) tylko walczyły o utrzymanie w okręgówce, bo futbol bardzo się zmienił i obecnie jest to dużo szybsza, bardziej atletyczna
@julibae: to nie ma aż takiego znaczenia, bo każdy powód do hejtowania jest dobry i dla wielu to nawet lepsze od zwykłego narzekania, bo mogą się poczuć lepiej. Stąd nie znajdziesz za tym jakiejś spójnej logiki. Podobnie jak z rosyjską dezinformacją, która ma się po prostu nieść, a że nawet nie jest wewnętrznie spójna? Tym lepiej, bo większy zamęt. Apes together strong. Dobrze gada! Polej młodemu
Kiedyś gol Polaka za granicą to było wydarzenie, teraz Lewandowski strzela 2 gole i jest rozmowa że
Co do charakteru to faktycznie jest prawda że brakuje osobowości w reprezentacji i nie chodzi o czasy ale nawet porównanie do piłkarzy w innych państwach którzy zakładając koszulkę i reprezentujac swój grają na poziomie nie osiągalnymw
I o ile faktycznie Lewandowski często w tych kwalifikacjach nas ciągnął/zdobywał dużo bramek to już na Euro/MŚ niestety często grał średnie mecze (oczywiście nie tylko on). Tu chyba traci najwięcej bo na naszym najlepszym Euro 2016 zdobył gola z Portugalią który