Wpis z mikrobloga

zaraz dostanę koorwicy z tą suchą skórą na ryju, wszelkie kremy nic nie dają, balsam z aloesu nic nie daje, mać witaminowa nic nie daje, hydrokortyzol nic nie daje, skóra mnie na ryju swędzi i piecze eh

nie wiem już co mam z tym k-------m robić, od dziecka ten sam problem

#zalesie #dermatologia #pytanie #pytaniedoeksperta #rozowepaski #mirabelkopomusz #medycyna #zdrowie #lekarz #kosmetyki
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@choochoomotherfucker: mam jakieś tam alergie ale ja od lat używam tych samych kosmetyków, poza tym przez weekend jak siedzę w domu to nie używam żadnych podkładów/pudrów, sam krem i tyle i dalej to samo więc to na sto pro nie od kosmetyków
  • Odpowiedz
@Zoyav: mi fajnie pomógł na podobny problem krem ceramidowy z bielendy na noc, tylko znów niestety mnie zapychał, więc nawilżenie było ale pogorszenie w kwestii zapchanych porów... Teraz zamówiłam krem lipidowy z ph doctor, jak potestuje to dam znać
  • Odpowiedz
@Zoyav: u mnie dokładnie tak samo, aż mi się na czole robią akie suche skórki, przez które potem nawet pomalować się nie można, bo niestety makijaż tylko je podkreśla...
  • Odpowiedz
  • 1
u mnie dokładnie tak samo, aż mi się na czole robią akie suche skórki, przez które potem nawet pomalować się nie można, bo niestety makijaż tylko je podkreśla...

@Kotgrazynka: no właśnie mam identycznie, nigdy nie miałam trądziku ale za to mam cerę jakby mi ktoś papierem ściernym po ryju przejechał

https://bielenda.com/supremelab-barrier-renew-intensywnie-odzywczy-krem-na-noc-z-ceramidami-50ml - to jest ten krem, a teraz na BF w wiekszości drogerii jest w mega przystępnej cenie :)

dzięki
  • Odpowiedz
@Zoyav: Sluchaj ja niebieski, ale z racji pracy fizycznej ciagle przeciagi, co chwile mycie rak blabla.
Krem eucerynowy z mleczkiem pszczelim pomogl jak zloto.
Lepszy rydz niz nic bo mialem tak samo jak Ty tyle ze mialem ochote drapac cale cialo nożem :(
  • Odpowiedz