Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #kosmetyki #internet #wykop
Definitywnie internet, zaraz po pizzy hawajskiej i papieżu Polaku, to najlepsza rzecz jaka przydarzyła się ludzkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sobotę napisałem wpis na portalu ze śmiesznymi kotkami. Szukałem kremu do twarzy, który nie będzie powodował dyskomfortu oczu. Ludzie zaczęli mi odpisywać i dwie osoby @Reevder i @agacik92 poleciły mi krem Alantan. W poniedziałek podskoczyłem do apteki, kupiłem krem i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Skóra na twarzy nie jest sucha, nie "świeci" się i problem z oczami zniknął ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to wszystko za nieco ponad 10 zł.
Co prawda pani w aptece mi powiedziała, że ten krem nie nawilża jakoś głęboko skóry i raczej działa powierzchownie, ale do takiego interwencyjnego stosowania w zimie powinien się jak najbardziej sprawdzić.
Zobaczymy po dłuższym czasie stosowania jak będzie wyglądała moja skóra, najwyżej będę testował jeszcze inne propozycje, które dostałem w moim poprzednim wpisie.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@potatowitheyes: :) kup sobie jeszcze w hebe lub rossmanie Ziaja witamina C. B3 niacynamid krem na dzień, również dobry skład i podobne działanie ale z większą ilością składników aktywnych, ten powinien nawilżyć głebiej
  • Odpowiedz