Wpis z mikrobloga

Szukam dodatkowego #ubezpieczenia na życie + od poważniejszych chorób + ewentualnie jakieś bajery, które mogłyby być przydatne dla działania w ramach #jdg

W necie wyszukiwarki pokazują mi kwoty ubezpieczenia na poziomie 200-300k, co jest dla mnie troszkę mało. Szukam takiego, żeby wypłacało ~~500k za zgon.

Ktoś korzysta i poleca? 200-250zł to maks, jaki chciałbym miesięcznie płacić, ale to nie jest sztywny pułap.

#inwestycje #pieniadze #pracait #programista15k
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

są ubezpieczenia za granicą bardziej opłacalne niz w Polsce ,lloydsbank.co.uk płacąc w funtach miałbyś ubezpieczenie na życie do 500 000 funtów i 500 000 na zdrowie, jest tam kalkulator, wychodzi z tego co wiem lepiej na zyciu, ale trzeba mieć tam miejsce zamieszkania chyba na czas zawarcia polisy. zawsze można byłoby zrobić miks, że życie tam, zdrowie w polsce
  • Odpowiedz
ubezpieczenia na poziomie 200-300k, co jest dla mnie troszkę mało. Szukam takiego, żeby wypłacało ~~500k za zgon.

@rolling_stone_with_no_hope: ale, że co jest scum-em? Ubezpieczenia na życie? No proszę, nie ośmieszaj się.
To, że ktoś kupił jakieś tanie g. to nie znaczy, że wszystkie ubezpieczenia są słabe. Tak jakbyś powiedział, że smartfony to scum bo ty kupiłeś jakieś chińskie g. noname i ono ciągle się cięło.

@Fattek: z tego co
  • Odpowiedz