Wpis z mikrobloga

Hej, potrzebuję pomocy!

Zaryzykowałem i próbowałem zdobyć C1 sucrose w obecnym bannerze i niechcący wylosowałem Jean, a nie taki był plan. W następnym bannerze chcę Neuvillette'a i mam dwa pytania:

1) Sucrose miała być do Neuvillette'a, ale czy Jean jako że jest 5* i healerem nie będzie lepsza? Nawet nie wiem, co ta postać robi i jak się komponuje z nim. Czy może na razie mogę grać obiema, skoro i tak nie mam żadnej postaci dla niego, bo dopiero buduję ten drugi team.
2) Czy to oznacza, że skoro na banerze była Chasca, to będę miał 100% szansy, że w kolejnym losowaniu wejdzie mi Neuvillette' czy to liczy się tylko do obecnego banera? Jak tak to .jpg

#genshinimpact
ElLama - Hej, potrzebuję pomocy!

Zaryzykowałem i próbowałem zdobyć C1 sucrose w obec...

źródło: 6b1b36cd88f5af3262397729deb7572874f6ec20850f178adcf6ae40fc992e2f

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy to oznacza, że skoro na banerze była Chasca, to będę miał 100% szansy, że w kolejnym losowaniu wejdzie mi Neuvillette' czy to liczy się tylko do obecnego banera? Jak tak to .jpg

@ElLama: pity przechodzi na następny banner, czyli masz gwarancję, że dostaniesz Neuvilette jako następny 5* po max 90 pullach.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pioter_Polanski: Konto mam bardzo długo, ale grałem w covidzie na studiach parę miesięcy i potem rzuciłem tę grę na parę lat, niedawno wróciłem. xD
mnie to ta Jean jakoś nie grzeje za bardzo, ale zastanawiam się czy można z niej coś zrobić skoro już jest, nie chcę jej bezsensu budować, a skoro nie potrzeba healera, to będę czekał na odpowiednie postacie. :D
  • Odpowiedz
@ElLama: neuv i tak nie potrzebuje heala, co do anemo slota to cokolwiek bo na dobrą sprawę liczy się tylko żeby odpalić VV seta. Najprędzej sucrose nawet c0 bo zawsze coś tam zbierze moby do kupy chociaż znowu przy neuvie to nie ma za bardzo znaczenia bo możesz zrobić helikopter i bić wszystko dookoła
  • Odpowiedz
  • 0
@Elec Dziękuję, poszukam czegoś dla siebie.

@internet_user7 Moim drugim teamem jest nahida, raiden/kuki (mam obie), Xingqiu i barbara c2, wymienić tę barbarę na Jean czy już tak zostawić? W sumie zawsze chociaż to hydro nakłada.
  • Odpowiedz
@ElLama: Możesz wymienić, pewnie będzie trochę mniej ziaren do hyperblooma generować ale podniesie dimidż raidenki i xingqiu.

Neuv bardzo chce furinę do swojej drużyny ale wtedy już raczej szkoda slota na jean. U furiny w skrócie chodzi o to żeby cały czas manipulować swoim hp, dlatego furina+healer już robią robotę i można sobie coś dowolnie dobrać na pozostałe dwa sloty. Ale neuvillette sam sobie zbija i leczy życie przez co
  • Odpowiedz
  • 1
@internet_user7: Dziękuję bardzo za wyczerpujące odpowiedzi, teraz przynajmniej wiem, co mam robić, jeszcze tylko z rok budowania postaci i będą dwa teamy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz