Aktywne Wpisy
WielkiNos +22
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
JamAnonim +648
Co jakiś czas przypominany jest Majtczak a ta k---a od trumny na kółkach za zabicie 2 osób dostała tylko 2 lata zakazu wykonywania zawodu
#polska #prawo #polskiedrogi
#polska #prawo #polskiedrogi
Zaryzykowałem i próbowałem zdobyć C1 sucrose w obecnym bannerze i niechcący wylosowałem Jean, a nie taki był plan. W następnym bannerze chcę Neuvillette'a i mam dwa pytania:
1) Sucrose miała być do Neuvillette'a, ale czy Jean jako że jest 5* i healerem nie będzie lepsza? Nawet nie wiem, co ta postać robi i jak się komponuje z nim. Czy może na razie mogę grać obiema, skoro i tak nie mam żadnej postaci dla niego, bo dopiero buduję ten drugi team.
2) Czy to oznacza, że skoro na banerze była Chasca, to będę miał 100% szansy, że w kolejnym losowaniu wejdzie mi Neuvillette' czy to liczy się tylko do obecnego banera? Jak tak to .jpg
#genshinimpact
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ElLama: pity przechodzi na następny banner, czyli masz gwarancję, że dostaniesz Neuvilette jako następny 5* po max 90 pullach.
1. Wodny Smok nie potrzebuje healera ale oczywiście możesz sobie grać z kim się podoba, szczególnie, że najwyraźniej jesteś początkujący.
2. Tak. Teraz masz 100% gwaranta(✌ ゚ ∀ ゚)☞
mnie to ta Jean jakoś nie grzeje za bardzo, ale zastanawiam się czy można z niej coś zrobić skoro już jest, nie chcę jej bezsensu budować, a skoro nie potrzeba healera, to będę czekał na odpowiednie postacie. :D
@internet_user7 Moim drugim teamem jest nahida, raiden/kuki (mam obie), Xingqiu i barbara c2, wymienić tę barbarę na Jean czy już tak zostawić? W sumie zawsze chociaż to hydro nakłada.
Neuv bardzo chce furinę do swojej drużyny ale wtedy już raczej szkoda slota na jean. U furiny w skrócie chodzi o to żeby cały czas manipulować swoim hp, dlatego furina+healer już robią robotę i można sobie coś dowolnie dobrać na pozostałe dwa sloty. Ale neuvillette sam sobie zbija i leczy życie przez co