Aktywne Wpisy
mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Wrrronika +58
Szukam żony do spakowania paczki w odświętny papier
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Wcześniej po resecie routera zawsze się zmieniało, a teraz nic. Umowa taka sama, nic się nie zmieniło.
#upc #kiciochpyta #internet
a komu to potrzebne w sumie?
Stały adres IP pozwala uzyskać dostęp do swojego komputera lub urządzenia z dowolnego miejsca (jeśli są połączone z internetem). Stałe IP przyda się także graczom, którzy chcą stworzyć serwer dostępny na zewnątrz.14 lut 2023
mi jest np potrzebne by działał vpn