Wpis z mikrobloga

@Obywatel_Kondominium: może karta Ci klęka? Albo gra z-----a, co też nie powinno specjalnie dziwić...
Masz 13 lat, czy jakaś masochistyczną przypadłość, że w coda chce Ci się klepać?
Przepraszam, nie obrażaj się, ale cod od lat tylko z tym mi się kojarzy.
  • Odpowiedz
Masz 13 lat, czy jakaś masochistyczną przypadłość, że w coda chce Ci się klepać?

@qciek: właśnie kampania jest dla emerytów żeby nie płakali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mattz_: każdy ma jakieś zboczenie. Jedni lubią stópki, inni w bierny anal, a jeszcze inni cod. Ja mam swoje zakręcenie na Borderlands, więc przygarniał kocioł garnkowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Beeercik: no spoko, ale dawać 250 za 5h gry też słabo. Kilka codow przeszedłem i faktycznie były przyjemne. Nie lubię tylko tej całej otoczki i dzieciaków opowiadających o tym, co z moją matką robili wczoraj. Sama gra jest ok i fakt, na tym polu ciężko o duży wybór.
  • Odpowiedz
@qciek: ja tam w CoD gram tylko kampanie single i w najnowszym BO6 kampania była bardzo spoko, może przydała by się ciut dłuższa ale bawiłem się fest. Może nie dał bym za nią 250 zł ale w gamepassie wleciała od razu.
@Obywatel_Kondominium hmmm, kurczę nie wiem ale u mnie raczej nic takiego na XSX nie było, może nie zwróciłem na to uwagi
  • Odpowiedz
@sradam: właśnie znów kupiłem gej pasa, żeby luknac na stalkera, ale z tym sobie jeszcze poczekam, aż załatają, bo dziurawy jak durszlak jest. Za te piniendze faktycznie można ograć coda. I tak, mnie też tylko kampania obchodzi.
  • Odpowiedz
@qciek gra wleciała do game pass, więc sporo ludzi ma "za darmo", nie 250 zł, bo i tak opłacają lub nabili na lata za grosze, jak ja.

A kampanie cod są świetne. Tzn taki interaktywny film akcji. Odpowiednio krótkie (ja sobie to cenię), nie męczą, trochę strzelania, trochę skradania, tu samolot tu coś tam.
Nic szczególnego niby, ale przyjemna zabawa.
  • Odpowiedz
@m4rciniak: no, ja lubię długie gry, gdzie się zzywam z bohaterami. To samo mam z książkami. Same kampanię faktycznie są spoko, ale nikt chyba dla samych kampanii nie kupuje codow. Najlepsze, że w sumie lubię szybkie strzelanki, ale jakoś ten cod mnie odrzuca, chociaż do końca nie wiem czemu. Gram w szerokie spektrum, bo od RTS, przez rpgi, doomy, soulslike, po symulatory chodzenia jak firewatch, a dalej coda nie lubię.
  • Odpowiedz
@ShakeItOff: @sradam Jeżeli chodzi o tę opcję w grafice, gdzie się zmienia pakiet z optymalnego na minimalny i gdzie się ustawia limit, to wyłączyłem to. Tak samo podłączyłem neta po kablu, żeby zapewnić stabilne połączenie. Nie pomogło to za bardzo. Najgorszy dramat był na tej otwartej mapie w Iraku. Jadąc wozem normalnie widać jak doczytują się parę metrów przed tobą trawy, kamienie, drzewa itd.
  • Odpowiedz