Aktywne Wpisy

WilecSrylec +602
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +37
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

To jakaś zorganizowana akcja trolli czy programiści w końcu podłapali żeby przestać się wszędzie chwalić jak to nic się nie robią.
Nie widzę żadnego kryzysu jak szukałem pracy zajęło mi to 3 tyg więc tak standardowo.
#pracait #korposwiat
@Kantar: a kiedyś się szukało pół godziny #pdk
@Kantar: dajesz takie szczątkowe info więc ty baitujesz
Jakoś ci nie wierze, dlaczego?
Też chodzę po rekrutacjach i sama rekrutacja trwa 6 miesięcy
1.
@nad__czlowiek To 6 tygodni nie miesięcy. Ja miałem w tym samym tyg tel i rozmowę z zadaniami i potem czekanie na decyzję.
To ile bez kryzysu w takim 2014 miał taki przeciętny mid. Wtedy ta przeciętna stawka wynosiła 3980 brutto w przedsiębiorstwach.
Ja dopiero dostałem się na juniora z 13k. Jak czytałem wykop to najtrudniej się dostać na juniora a nie odczułem tego na sobie.
Mówię o branży IT.
Czyli masz 0-2 lata doświadczenia i dostałeś kilka ofert 10k+?
Ogólnie to ten kryzys to chyba po prostu sprowadzenie trochę programistów na ziemię z tego co widzę xD
Jako zaawansowany klepacz excela miałem 10200 miesięcznie. 3 lata doświadczenia w tym. Teraz jestem w analityce i raportowaniu 13k. W widełkach podawałem że chce zarabiać 122k rocznie tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko weź też pod uwagę że ja szukałem pracy nie tak ściśle IT. Chciałem po prostu bardziej iść w analizę danych, raportowanie i w wymaganiach tam najczęściej są SQL, Python, power bi więc tego się poduczyłem w ostatnich miesiącach.
Ale to nie jest takie typowe stanowisko It z jakimis scrum masterami, developmentem i innymi rzeczami.
Więc
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kantar: w IT zarabia się wielokrotność tego, co na podobnych stanowiskach w innych branżach