Aktywne Wpisy
Tommy__ +369
Aż mi się przypomniało jak za gówniaka rodzice mnie wysłali na wakacje do wujka w Chicago. Zdjęcie rozmazane bo to dawno i robiłem Sony Ericssonem K750i
#zonadlapolaka
#zonadlapolaka
blake-drake +6
Potrzebuję pomocy w zdecydowaniu, co powinienem dalej robić z pieniędzmi i życiem. Mam trzydzieści kilka lat, ale nie mam ani swojego mieszkania, ani samochodu. Dotąd specjalnie nie narzekałem, bo pracuję zdalnie, stać mnie na wynajem kawalerki, raczej niczego sobie nie żałowałem (ale potrzeb dużych też nie mam), coś co miesiąc odkładam, auta mi nie brak, nie przepadam za jazdą nim. Tyle że jestem już niemal w połowie tej czwartej dekady życia i
Sa to wykroczenia o najciezszym charakterze i odpowiedzialnosci prawnej.Jego dokonania to m.in 3x przejazd na czerwonym swietle,nie zatrzymanie sie na znaku stop,wyprzedzanie bezposrednio przed przejsciem dla pieszych,nie przepuszczenie piszego,ktoremu byl nadawny sygnal zielony.Jakis czas temu,publicznie podczas swoje transmmisji live - przyznal sie,ze zazywa bardzo silne leki - mozna tylko sie domyslic,ze nie jest dozwolona jazda pojazdem mechanicznym po ich zazyciu co zreszta,wyraznie widac na filmie obrazujacym jego wyczyny na drodze.podczas tej brawurowej jazdy,prowadzil transmisje live dla swoich widzow czym byl bardziej zaabsorbowany niz samym prowadzeniem auta.
Ponizej przedstawiam film a w zasadzie skrot,skupiony na samych wykroczeniach.
Chcialbym zwrocic sie do was z prosba o przeslanie informacji na skrzynke policji : stopagresjidrogowej@ksp.policja.gov.pl - jest to jednostka odpowiedzialna za teren,na ktorym doszlo do wszystkich przewinien a jest to miasto stoleczne Warszawa.Kazdemu ,kto wyrazi chec wyslania takiego zgloszenia przekaze gotowego meila ze wszystkimi wykroczeniami dokladnie opisanymi i umiejscowionymi w czasie.Nie musze dodawac,ze dane sprawcy są kompletne jak rowniez samego auta.
Wykroczenia ktorych sie dopuscil byly skrajnie niebezpieczne zarowno dla niego samego jak i innych uczestnikow ruchu a przede wszystkim pieszych.Taka aspoleczna jednostka powinna byc w trybie natychmiastowym usunieta z ruchu drogowego dozywotnio.Kazdemu kto dolozy swoja cegielke - serdecznie dziekuje.
#polskiedrogi #motoryzacja #samochody #prawojazdy #przepisydrogowe #warszawa #policja
@Trytokiss: Ta jasne:
https://legnica.policja.gov.pl/dle/aktualnosci/bieza/123765,Kierowal-pojazdem-majac-10-zakazow-sadowych-kierowania-pojazdami.html
Komentarz usunięty przez autora