Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego obecnie każdy nowobogacki musi mieć:
Mieszkanie deweloperskie
Playstation 5 na szafce (zawsze)
NOWA Kia/Toyota/Skoda na raty
Czy to jakaś konieczność i trend pośród znajomych?
#playstation #nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego obecnie każdy nowobogacki musi mieć:...

źródło: IMG_6143-1024x768

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim wymieniłeś główne podstawowe potrzeby i pytasz czemu ludzie chcą to mieć (dach nad głową, rozrywka, środek transportu). Temat aż tak trudny i piekący, że trzeba pisać z anonima? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zwykła szara klasa bieda średnia z kredytem na mieszkanie i samochód co w tym złego jakoś muszą żyć u dojeżdżać do kołchozu może nie chcą wydawać niespodziewanie na mechanika po parę tysięcy co pół roku
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim ale o c--j ci chodzi? Ludzie z pokolenia milenialsow i młodsi często granie traktują jak forme spędzania czasu. A konsola jest dużo bardziej casualowa niż pecet.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
uzdolniony-strażnik-54: 1. U mnie wprawdzie rynek wtórny bo nie uważam że mieszkanie z rynku pierwotnego jest warte zachodu ale kupiłem bo chciałem mieć poczucie bezpieczeństwa że mam swój własny kąt gdzie mogę budować rodzinę.
2. PS5 nie mam bo jestem pececiarzem i potrzebuję też sprzętu do pracy ale to po prostu źródło nielimitowanej rozrywki bez wychodzenia z domu. Staje się to standardem jak kiedyś pralka czy lodówka.
3. Bo ze starym
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim musi mieć???? Xddddddddddd
Dla ciebie to jakiś luksus???
Mam jeszcze Xboxa i Switcha do kompletu.
Zwyczajnie lubię to i korzystam z tego, dlatego mam.
Miałbym na Ferrari, to jeździłbym Ferrari.
Ale to co na obrazku to średnio ogarnięty czlowke ma.
  • Odpowiedz