Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +66
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +5
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A wy nadal się użalacie że, się nie da poznać nikogo i że, nie możecie XD Waldiemu udało się na luzie i co na to powiecie niedorajdy życiowe (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
#przegryw #rozwojosobisty #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #samotnosc #depresja #s--s
źródło: waldic5
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
To by trochę komplikowało sprawę (ಠ‸ಠ)
źródło: zyd-ale-po-co-o-tym-mowic-to-niedobra-jest
Pobierzhttps://telemagazyn.pl/rolnik-szuka-zony-10-waldemar-ma-imponujaca-sale-weselna-wnetrza-robia-wrazenie/ar/c13-18164041
No nie do końca (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
źródło: 1342654703_kdwkve_600
Pobierzźródło: f6de876b3a1a86e7cc2a621af69716118ebd5f1e1e72c66d7449484a2f3aa2cf
Pobierz@Zwierz33: Może dla tego, że to tak naprawdę nie jest jakieś trudne, ale bardzo duża część facetów chce żebyś tak myślał pod otoczką pomocy naszej płci nawet. Większość tego co piszą
Tez tak myślę podobnie jak feministki bo oni na tym zarabiają też a mało kto o tym myśli ¯\(ツ)/¯
źródło: image
Pobierz