Aktywne Wpisy

WielkiNos +39
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow

źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
WielkiNos +348
O cholera a ja myślałam, że to moi nauczyciele z liceum nadają się do Choroszczy. Zobaczcie to.
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a

źródło: temp_file1741007553934271713
Pobierz
-Panie prezydencie czemu Pan z nami nie mirkuje? Kiedy Pan wróci na wykop?
-Kiedy naprawią tagi.
#walesacontent #walesa #heheszki #wykop
źródło: walesaOK
PobierzBUR
GER
DRW
ALA
Co u Śiory?
@Protectorx:
Typ był oszustem, który swoje "osiągnięcia" zbudował na kłamstwie. Chociaż "zbudować" to za dużo powiedziane. Po prostu mu się trafiły. Nie był żadnym frontmenem, tylko podstawionym agentem, który grał swoją rolę. Gdzie mogłaby być dzisiaj Polska, gdyby prezydentem został Stanisław Tymiński, ale cała agentura się rzuciła, żeby do tego nie dopuścić
@MajoZZ: wiemy, to Lech Wałęsa
@o__0: Widziałem kiedyś berkowicza jak kupował Kabanosy w biedrze na centralnym xD
Tylko nie wiem czy ogarnia te aparaty na komórce.
Ja widziałem np Stinga z bliska, Fibaka(pogadalem z nim o tenisie), Staraka (zanim sie utopił), jakas amerykanska aktorke (nie pamietam nazwiska z rana), Irene Santor (przemiła osoba) i kilka innych osob. Nie zesralem sie z