Wpis z mikrobloga

@MajoZZ: Widziałem go w tym roku na jarmarku dominikańskim, łaził z jakimś gorylem w obstawie i też pozował do zdjęć hurtowo, ludzie podchodzili i się zachwycali jakby co najmniej komune obalił ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MajoZZ: Bolek powinien siedzieć.

@Protectorx:

typ był frontmanem związku zawodowego/opozycji demokratycznej

Typ był oszustem, który swoje "osiągnięcia" zbudował na kłamstwie. Chociaż "zbudować" to za dużo powiedziane. Po prostu mu się trafiły. Nie był żadnym frontmenem, tylko podstawionym agentem, który grał swoją rolę. Gdzie mogłaby być dzisiaj Polska, gdyby prezydentem został Stanisław Tymiński, ale cała agentura się rzuciła, żeby do tego nie dopuścić
  • Odpowiedz
I co w zwiazku z tym? Komus sie wydaje ze ci pokazywani w telewizji sa jakos innaczej zbudowani niz my? Nie jedza, nie sraja, a serca maja ze zlota? To normalni ludzie, nie jarajcie sie jak dzieci.
Ja widziałem np Stinga z bliska, Fibaka(pogadalem z nim o tenisie), Staraka (zanim sie utopił), jakas amerykanska aktorke (nie pamietam nazwiska z rana), Irene Santor (przemiła osoba) i kilka innych osob. Nie zesralem sie z
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Ta, lądowalibuśmy na Marsie, razem ze wszystkimi innymi postkomunistycznymi krajami, a tak to szkoda gadać. Syf kiła i mogiła, strach z domu wyjść przez tych zdrajców xD
  • Odpowiedz