Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +232
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać

sijulejter +225
źródło: temp_file2040124274918891601
Pobierz

Czekam w aucie ale no jest 16:15 to idę do niego do chaty, a ten szybko otwiera i mówi, że już kończy spotkanie. Siadłem na sofie i czekam XD
Wyobraźcie sobie, że od 16:17 do 16:31 wszyscy na spotkaniu się żegnali i życzyli udanego piątku XD bite 15 minut dla 15 osób zmarnowane, z jakimiś randomami z pracy na żegnanie się XD
Już pijany stary szybciej wychodzi z domówki o 1:37 niż oni ze spotkania.
Całe szczęście nie muszę pracować w ten sposób, oszalałbym z braku produktywności
#pracbaza #praca #programista15k
Ten cyrk trwał pół roku i przez pół roku walczyłem o to, że to jest k---a bez sensu i w końcu się udało.
Teraz zebrania trwają 10 minut a nie 45.
Kurtyna, oklaski.
@Essapierds2007: jak są zgrani i się lubią i to było szczere to g---o Ci do tego.
No chyba, że to taki teatrzyk jak zazwyczaj w kontaktach w korpo, to tragedia ( ͡° ͜ʖ ͡°)