Wpis z mikrobloga

Byłem u znajomego, żeby wyskoczyć z nim na p--o w piątek, no i miałem być po niego na 16:00 bo jakieś spotkanie w pracy kończył wtedy, no i ofc gotowy, ubrany miał być.

Czekam w aucie ale no jest 16:15 to idę do niego do chaty, a ten szybko otwiera i mówi, że już kończy spotkanie. Siadłem na sofie i czekam XD

Wyobraźcie sobie, że od 16:17 do 16:31 wszyscy na spotkaniu się żegnali i życzyli udanego piątku XD bite 15 minut dla 15 osób zmarnowane, z jakimiś randomami z pracy na żegnanie się XD

Już pijany stary szybciej wychodzi z domówki o 1:37 niż oni ze spotkania.

Całe szczęście nie muszę pracować w ten sposób, oszalałbym z braku produktywności

#pracbaza #praca #programista15k
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Essapierds2007: U mnie praktykowali spotkania z rana i dziewczyna mówiła wszystkim to co mamy do zrobienia w danym dniu mimo, że wszyscy dobrze wiedzieli kto co ma do roboty bo były taski na scrumie.

Ten cyrk trwał pół roku i przez pół roku walczyłem o to, że to jest k---a bez sensu i w końcu się udało.
Teraz zebrania trwają 10 minut a nie 45.

Kurtyna, oklaski.
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że od 16:17 do 16:31 wszyscy na spotkaniu się żegnali i życzyli udanego piątku

@Essapierds2007: jak są zgrani i się lubią i to było szczere to g---o Ci do tego.
No chyba, że to taki teatrzyk jak zazwyczaj w kontaktach w korpo, to tragedia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz