Wpis z mikrobloga

@pawlosekxx: To naprawdę nie jest skomplikowane. Potrąciki 10k z gaży Farmazoniego, ktore poszło do Bystrzaka.
Na przykładzie (kwoty wymyślone) :
Farmazoni miał kontrakt na 50k, bystrzak na 10k,a chciał 20k. Farmazoni poprosił, żeby obniżyć jego gażę do 40k, a bystrzakowi dać 20k, byle doszło do walki, bo fejm uznał, że więcej jak 10k nie da (i zresztą słusznie).
Rozjaśniłem?
  • Odpowiedz
@KsiekNibemben: Nie rozjaśniłeś. Na początku nie było takich kwot. Ferrari, jak i wielu innych, miał wynagrodzenie w wysokości 2-4 tys. zł — zapytaj ludzi. Bystrzak miał 20 tys. zł, więc jak mogli potrącić ferrariemu z wypłaty 10 tys. zł, skoro nawet tyle nie wynosiło jego wynagrodzenie? Druga sprawa, że bystrzak miał do wyboru innych przeciwników, ale wziął jego za sprawą jego namów, bo by ferrariego inaczej nie wzięli. Bystrzak miał
  • Odpowiedz
@janokosik Ferrari byl tuż po ogromnym sukcesie YouTube shore. Wtedy wszyscy gadali o Mahonku, Ferrarim, Polaku, Dawidzie Koksie tutaj na wykopie np.
Ja sam założyłem tutaj konto ze względu na legendarne dymy na YTshore(tysiące widzów, max chyba 40k i lekko ponad 100 tysięcy zł w donate podczas całego projektu) które byly tu szeroko komentowane i znałem Ferrariego. Wiec nie był nikim
Ale do Bystrzaka mu brakowało kilkukrotnie, bystrzak swego czasu w
  • Odpowiedz
myślisz, że rodzice by mu dali, żeby on komuś przekazał 10k?

@janokosik: to są sprytni ludzie co mają połowę tej jego ekipy na %. Myślę, że spokojnie mogli w niego tyle zainwestować.

to co powiedział, że "fejm odtrącił z jego gaży"

@janokosik: oglądałem ten podcast i wydaje mi się, że on tego nie powiedział. Jesteś pewien, że tak było?
  • Odpowiedz
Po prostu tyle zapamiętałem z tamtego czasu. Teraz to szczerze nie oglądam tego bo zbyt wiele kłamstw i hipokryzji w tym całym cyrku. Mógłbym się z wami spierać ale szczerze to szkoda naszego czasu panowie, bo prawda i tak zostanie po środku :D Pozostaję raczej tylko przy strimach i sławetnych wiązankach tajfuna. Pozdro z Wojewódzkiego.
  • Odpowiedz