Aktywne Wpisy

masternodeBTC +485
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Gry ktore przeszedlem i mi sie podobaly:
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
źródło: Screenshot_20241126_154622_Instagram
PobierzA że ten łeb stracił 30% bo nie ma mózgu to inna bajka
Na przykładzie (kwoty wymyślone) :
Farmazoni miał kontrakt na 50k, bystrzak na 10k,a chciał 20k. Farmazoni poprosił, żeby obniżyć jego gażę do 40k, a bystrzakowi dać 20k, byle doszło do walki, bo fejm uznał, że więcej jak 10k nie da (i zresztą słusznie).
Rozjaśniłem?
Ja sam założyłem tutaj konto ze względu na legendarne dymy na YTshore(tysiące widzów, max chyba 40k i lekko ponad 100 tysięcy zł w donate podczas całego projektu) które byly tu szeroko komentowane i znałem Ferrariego. Wiec nie był nikim
Ale do Bystrzaka mu brakowało kilkukrotnie, bystrzak swego czasu w
@janokosik: to są sprytni ludzie co mają połowę tej jego ekipy na %. Myślę, że spokojnie mogli w niego tyle zainwestować.
@janokosik: oglądałem ten podcast i wydaje mi się, że on tego nie powiedział. Jesteś pewien, że tak było?