Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mnie zastanawia co jeszcze ten człowiek musi powiedzieć i zrobić żeby jego poplecznicy przyznali, że to rusofil?

@Jariii: tu już trzeba poczekać na oficjalny wjazd Putlera na Polskę i oświadczenie Grigorija w tej sprawie. Ale dla brauniarzy to już za późno będzie na pobudkę.
  • Odpowiedz
@Jariii

Dla normalnego człowieka to już było wiadome od dawna, tak działają skrajniacy przez algorytmy mediów społecznościowych, robią coś w stylu gaśnicy, a potem zbierają poparcie, bo "hehe braun śmieszny"
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia co jeszcze ten człowiek musi powiedzieć i zrobić żeby jego poplecznicy przyznali, że to rusofil?

@Jariii: nic, bo to sekta.
Z mojego środowiska, "braunowcy" to zazwyczaj Mariuszki pracujący w tej samej fabryce kurzu od 20 lat albo grażynki na wiecznych zasiłkach (często niemieckich), którzy zwalają swoje niepowodzenia na Ukrainców i Żydów
  • Odpowiedz
@Jariii: Ale o co chodzi? Kultywuje tradycje konserw targowickich, wieczne przydupasy rosji co sie uważają za największych polskich patriotów i odmawiają innym polskości w momencie gdy liża ruskiego buta. Dziwie sie czemu Rumuncy, Słowacy i Wegrzy wybieraja rusofili, ale potem pojawia sie taki Braun i patrze jak moi rodacy głosują na typa ktory klęczy przed narodem który nas rusyfikował i mordował na potęge
  • Odpowiedz
  • 6
Fajnopolak przerażony że mamy w Polsce polityków którzy mają w dupie mieszanie nas w wojny plemienne

@KochanekAdmina: Przecież rozbiór Ukrainy to właśnie jest mieszanie się w wojnę. Wiesz co to logika? Kupić ci książkę do niej?

@wojtas1978: Dziadzio poligamists może był p----------y, ale Braun nie jest. On przed laty udzielił wywiadu jak będzie działał rosyjski wywiad aby osłabić Polskę. Dopiero po 2018 mu się odwidziało i robi to
  • Odpowiedz
@Jariii: wystarczy poczytać takie wpisy żeby się przekonać że przeciętny kacap nie jest gorszy od zapalonego lewaka ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz