Aktywne Wpisy
aleroc +11
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

Rozpoczynam nitkę z najlepszymi Waszym zdaniem okładkami płyt. Zaczynam od "Tomb of the Mutilated" - Canibal Corpse. Mogę się na to gapić z godzinę i jak wracam po czasie to dalej mi się nie nudzi :)

źródło: 17493448034912255895506537974728
Pobierz
Powiem wam panowie że to nie działa. Ludzie to leniwe p---y a grubasy to leniwe p---y do sześcianu
Prowadzę już drugą edycję i ludzi trzeba ciągnąć za uszy, połowa grubasów straciła w parę miesięcy poniżej 2 kilo. 2 kilo czy jeden kilo przy 100-120 kg wagi to jest nic
Trzeba się prosić o update excela, grubasy mają energię na tydzień dwa a później wpieprzają jak
echh święte słowa...
Zgadzam sie z brukslekiem, ale mimo wszystko bardziej sie kontroluje, chociaz jest ciezko
Może w kolejnej edycji, jeżeli taka w ogóle będzie, warto rozważyć na start większą ilość uczestników? Skoro już macie doświadczenie, że zawsze jakaś część odpuszcza i przestaje się udzielać, to przy większej ilości startujących zawsze jest większe prawdopodobieństwo, że ostatecznie do końca wyzwania dotrwa te 8-10 osób?
Ewentualnie jak chcecie zachować kameralność grupy, to można też rozważyć coś w rodzaju listy rezerwowych? Coś na zasadzie, że tworzycie
@Wojskowy_Brykiet teraz było mnóstwo rozmów na discordzie. W drugiej i trzeciej edycji naprawdę dużo. Ale tak w połowie lub 2/3 wyzwania ludzie odpadają.
Hej, większa ilość osób nie ma sensu z tego względu, że ludzie nie mogą odkryć się ze swojej anonimowości. Jednak tematyka grubasów to bardziej zawiły temat niż tylko cyferki na wadze. Druga sprawa, że przy dużej ilości osób większość nawet nie zapamięta twojego nicku. Przy 10 osobach już mieliśmy tak :)
Uważam za fajny pomysł z poboczną listą rezerwową. To rzeczywiście ma rację bytu.
Do tego tak jak mówi
Jakby grubasy nie były leniwe, to by nie były grube :)
Jak tak tylko podpowiem, że dobra motywacja, to coś stracić. Ja na ten przykład, po przegraniu zakladu musiałem chodzić w kompromitującej kamizelce, więc