Wpis z mikrobloga

Przenoszę abonament z firmy na osobę prywatną (2 numery, aktualnie umowa na czas niekreślony) i szukam opcji w przystępnej cenie.
Karty są aktualnie w Play. Zależy mi na minimum 20GB internetu na każdym numerze.
Chciałem pozostać w Play z uwagi na dobry zasięg na działce (niedawno postawili maszt i śmiga lepiej niż w centrum miasta), nie wiem czy inne sieci tak dobrze tam odbierają.
Po rozmowie z konsultantem Play jedyne co mogą mi zaproponować to opcja za 110PLN/miesięcznie za 2 numery w tym 100GB internetu (oferta L?). Niższe opcje podobno nie były widoczne do wyboru. Dodatkowo gdy rozmawiałem z innym konsultantem powiedział, że taka zmiana to tylko w punkcie stacjonarnym...
Standardowo najlepsze oferty dla nowych klientów.

Tak więc szukam sprawdzonego dostawcy w cenie najlepiej poniżej 90PLN za 2 numery i szybkim internetem z dobrym zasięgiem.
Czy możecie coś polecić?

#gsm #telefony #abonament #play #cebula #smarthome
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Z tego co widzę zarówno virgin jak i viking korzystają z tych samych nadajników (Play). Tak więc mogę założyć, że prędkości będą praktycznie identyczne jak te co mam aktualnie w Play. Czy są jakieś inne plusy/minusy między tymi 2 operatorami? Są 2x tańsi od organge itp.
  • Odpowiedz