Aktywne Wpisy
kinkykylie +9
Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD
Bethesda z
Bethesda z
mccv +2
Nikita bawi się swoją (...) zobacz sam
https://t.me/leaksofy
#nikita #nikitamagical #onlyfans #danielmagical
https://t.me/leaksofy
#nikita #nikitamagical #onlyfans #danielmagical
#renault #kadjar #motoryzacja #samochody
Diesel
Sporadycznie
Do miasta..
Machajacypapiez.jpg
@Tagliacozzo: WHAT?
@Mihu_:
@bidzej Auto będzie sporadycznie jeździć po mieście. 80% trasa, czego nie rozumiecie panowie?
@b_oski brzydkie są toyoty w środku. Jeżdżę w pracy rav 4 no i tandeta, corolla będzie jeszcze gorsza.
@Tagliacozzo: nie rozumiem, jak w takim przypadku można w ogóle brać dizla pod uwagę, przecież to proszenie się o problemy i gigantyczne wydatki.
@Tagliacozzo: Za to Kadjar jest tak piękny, że mnie zbiera na jego widok już z 20 m.
@bidzej: powtarzam po raz 3. Auto będzie SPORADYCZNIE jeździć w mieście. 80% trasa.
@Tagliacozzo: Bo takie duże i bezpieczne, co nie?
Chcecie francuza to kupcie normalne Megane z 1.4 TCe albo 1.2 TCe ale po 2016, bo wtedy poprawili, zamiast małpować kolejnym przewymiarowanym francuskim SUVem z dychawicznym jak na tę budę silnikiem. Najlepiej to polować na 1.3 TCe bo to ich najlepszy silnik do tej pory. Diesli do jakiejkolwiek jazdy miejskiej odradzam, te silniki pakują w
@Iskaryota: Megane też byla brana pod uwagę. Zobaczymy co lepsze się trafi. Mnie to właśnie bardziej interesuje na jakie silniki patrzeć. No i roczniki to tak od 2020 w górę raczej
Różowej podoba się bryła i to że auto nie jest zbyt duże. No i klasycznie kolor XD.
@Tagliacozzo: Ja 1.5 dCi polecam, bardzo żwawy silnik i pali w trasie mikroskopijnie mało.
@Tagliacozzo: a no to pisz po ludzku w pierwszym poście :P
Kadjara bym nie kupił, prędzej megane.